Nie bijcie, ale czy lowcarb + IF to dobre połączenie dla korposzczura z brzuchem ᶘᵒᴥᵒᶅ Zauważyłem, że po zimie trochę przybyło xD Aktualnie 77kg, cel 72kg przy 177cm.
Zauważyłem od jakiegoś pół roku że niejedzenie śniadań wcale mi nie przeszkadza, od kilku dni testuję i się trzymam póki co (gorzej z lowcarb). Pierwszy posiłek zawsze po 12:00, ostatni ok 20:00.
Jakie macie doświadczenia/tipy? Jakieś FAQ? Na internetach jak zawsze sporo sprzecznych informacji...
@niggerinthebox: są sprzecznie informacje, bo na każdego działa co innego. ;) Jeśli masz dobre samopoczucie, dobry performance na treningu to jest okej. Ja za każdym razem na redu jestem na IF bo mi jest tak wygodniej i fajnie jest się nażreć w opór przez godzinkę. ( ͡°͜ʖ͡°)
Zauważyłem od jakiegoś pół roku że niejedzenie śniadań wcale mi nie przeszkadza, od kilku dni testuję i się trzymam póki co (gorzej z lowcarb). Pierwszy posiłek zawsze po 12:00, ostatni ok 20:00.
Jakie macie doświadczenia/tipy? Jakieś FAQ? Na internetach jak zawsze sporo sprzecznych informacji...
#dieta #lowcarb