Aktywne Wpisy
Viesti +747
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki, walczę z tym od godziny i nie mogę ogarnąć. Mam na stronie logowanie przez facebook api. Wszystko działało OK do dzisiaj.
Teraz przy niektórych kontach dostaję: The access token is invalid since the user hasn't engaged the app in longer than 90 days.
W ustawieniach konta, aplikacja nie jest nieaktywna, dane są wszystkie granty, etc. Przy próbie logowania, dostaję token, ale nie mogę pobrać danych profilu (w tym ID).
Ktoś ma może dzisiaj podobny problem? Niektóre konta działają OK, a niektóre nie. Facebook coś majstrował ostatnio z API i właśnie z tokenami, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji co tak naprawdę zmienili.
Otóż po aferze z Cambridge Analytica Facebook wycofał "bezterminowe tokeny", czyli użytkownik po 90 dniach musi ponownie zalogować się do aplikacji i potwierdzić wszystkie uprawnienia.
Jeżeli zalogowałeś się przez przycisk ponad 3 miesiące temu, to wystarczy, że usuniesz appkę z poziomu ustawień i zalogujesz się do niej ponownie.
Teraz jako tako nie otrzymasz ID profilu, a ID użytkownika w Twojej aplikacji.
Jak masz jakieś pytania, pisz śmiało.