Aktywne Wpisy

Novameh +134
Mówcie co chcecie, ale to jeden z najlepszych trailerów gier ever
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield

Macielskojewski +245
W 1996, w moim rodzinnym Sanoku na Podkarpaciu, odbył się koncert Coolio.
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
źródło: cooliio
Pobierz

W czwartek pociąg towarowy z węglem zrobił HOP i wyskoczył z torów się w okolicach Wronek. Miałem przyjemność jechać tą trasą parę godzin później. Po 2h postoju w Poznaniu puścili nas objazdem. Po paru godzinach stanęliśmy w Kostrzynie, bo przed nami zepsuła się lokomotywa. Double kill. Taki plot twist. Staliśmy tam do 6 rano, po czym część pasażerów dostała taxi do Szczecina, a część pojechała Regio o 7.Zamiast być na miejscu o 23 byłem o 9. We wcześniej opłaconym hotelu zdążyłem na szybkości wziąć prysznic. Najdroższy prysznic w życiu. Kurła, za tą cenę powinny mnie myć modelki z Dubaju. W warsie około 1 w nocy skończyło się p--o, ludzie w akcie desperacji zaczęli pić cydr.
Ale najbardziej fascynowało mnie jak w takich sytuacjach reagowali ludzie. Taki przekrój emocji to jest materiał na doktorat. Gość z warsu 3 razy został nazwany "j----ą k---ą z pkp", konduktorka płakała, około 2 w nocy wars zmienił się w mobilny Explosion na szynach, jeden podpity ziomuś prawie dostał oklep od innych ziomeczków, bo brzydko się zachowywał, pkp rzuciło się na fundnięcie pasażerom wody i po wafelku.
To co się tam działo, to jest materiał na #pasta
#pkpintercity #pociagi #pkp
@Klimczy: współczuję motzno zidiociałych współpasażerów.
Rozumiem jeszcze że nie każdy odróżnia PKP od innych spółek samorządowych ale miałem nadzieję że WARS jest dość dobrze ugruntowany w świadomości naszego społeczeństwa.