Aktywne Wpisy

Teuvo +86
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

@pitu ta
@Domons: juz miałem. ehh nawet wywalilem wszystkie ify srify, zeby tylko sprawdzic czy wysle i nie wysyla
uruchom takie coś
var_dump($_FILES)i będziesz wiedział czy chociaż coś się przesyła@tlaziuk: zwraca tablice
array(1) { ["pliczek"]=> array(5) { ["name"]=> string(12) "farciarz.jpg" ["type"]=> string(10) "image/jpeg" ["tmp_name"]=> string(24) "C:\xampp\tmp\php1F64.tmp" ["error"]=> int(0) ["size"]=> int(148970) } }
var_dump($_FILES);$fileName = $_FILES['pliczek']['name'];
echo $fileName;
źródło: comment_sq2WezhlqTHP37wwqgnQTHCy7YlhrR4V.jpg
Pobierzmove_uploaded_file()zwraca false, bo pewnie nie ma uprawnień do przeniesienia pliku - chmod 777 dla /obrazki/ musisz ustawićdobra teraz uploaduje, ale nigdzie tego nie
źródło: comment_DaQ4XnGVg25aqiGNzRDDnBRP65kjGRVA.jpg
Pobierzdobra zrobiłem jak coś teraz uploaduje, ja pierdziele, z takim łatwym gownem sie meczyc tyle
$crdir=getcwd();var_dump($_FILES);
$fileName