Aktywne Wpisy
Finleyek +817
Ten dzwoniący reprezentował wszystko, co jest esencją mojego wyobrażenia na temat widzów Kanału Zero czyt. Mariuszów z Brighton:
- głos drży z podniecenia i strachu
- ale krzyknąć #!$%@?ć Borka potrafi
- fajną robotę robicie
- hyhy, hehe, yyy
- NI mogłem sie dodzwonić
- słychać walkę z wysłowieniem, IQ under 90 przeszkadza
A końcówka to już jedno wielkie xDDDDDDD
#kanalzero
- głos drży z podniecenia i strachu
- ale krzyknąć #!$%@?ć Borka potrafi
- fajną robotę robicie
- hyhy, hehe, yyy
- NI mogłem sie dodzwonić
- słychać walkę z wysłowieniem, IQ under 90 przeszkadza
A końcówka to już jedno wielkie xDDDDDDD
#kanalzero
Pompejusz +246
Komorowski #!$%@? na pytanie o wysokie ceny nieruchomości zaproponował kredyt - prawie na samym dołku indeksu nieruchomości.
Ile u was kosztował metr mieszkania w maju 2015?
#nieruchomosci #gielda #mimowszystkoduda
Ile u was kosztował metr mieszkania w maju 2015?
#nieruchomosci #gielda #mimowszystkoduda
#fryzjer #rozowepaski #gorzkiezale #fryzura
Autorka napisała o aktualnie panującej modzie i o tym, że niechęć do podążania za nią uznawana jest za zachowanie niewłaściwe. Tyle. To jest temat tego wpisu. Komentarze, natomiast, odnoszą się do wszystkiego
Krotkie niby tez sa okej, ale to juz nie calkiem to samo.
Takie zas dziwolagi, jak te, ktore wkleilas, to juz chyba tylko dla tych, ktore nienawidza facetow i nie chca, by im zawracali glowe ;)
geez, skad ten bol dupy, przeciez sie sama strzyzesz jak chcesz
Ale już po ptokach, spóźniłam się na gównoburzę ;/
Tak, serio.
Pedałem nie, bo jemu ta fryzura by pasowała.
Trudno ¯\_(ツ)_/¯
@Zgagulec: I tak z czystej ciekawości - nosisz długie czy krótkie wygolone włosy?
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo historia mówi, że włosy były zawsze atrybutem kobiecości, więc nie rozumiem oburzenia, kiedy ktoś napisze, że krótkie włosy są fryzurą
A z tym atrybutem kobiecości zawsze to bym nie przesadzala i nie była taka pewna, mężczyźni nosili kiedyś bardzo wymyślne fryzury.
Nie mówię, że mężczyźni nie nosili wymyślnych fryzur (a raczej peruk, które miały ukryć brud), ale długie włosy zawsze kojarzą się kobieco (m.in. dlatego wyśmiewanie chłopaków z długimi włosami).