Aktywne Wpisy
rales +212
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +92
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
#matura #polak #heheszki #szkola
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne za czym tęsknie ze szkoły to wakacje :D A dokładniej ich długość. 26-30 dni wolnego w pracy to trochę mało jednak. Ale przynajmniej można sobie wybierać kiedy chce się to wolne.
taka prawda
choćbym miał najlepszą pracę na świecie to wolałbym chodzić do szkoły
śmieszne obowiązki, beztroska, mieszkanie z rodzicami, zgrana ekipa ziomeczków itd
kurła kiedyś to było
@Zabojcza_Rozowa: Zbyt poważnie podchodzisz do życia jeśli nie masz tak w dorosłym życiu (życie bez zmartwień).