Wpis z mikrobloga

@wonsz_smieszek: @Przepiorek: @czy_kitku_wolno_do_nieba: @login_zajety_sic: @beboktrzynasty: @cycman1916: Coś tam pojeżdżone. Wiało jak cholera, wymęczony jestem po tym odcinku bardziej niż po ostatniej trasie nad Zegrze, a była prawie dwa razy dłuższa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No, ale bez wiatru jazda w nocy > jazda w dzień, dokładnie jak autem. Można się próbować łapać na takie jeżdżenie ( ͡° ͜ʖ ͡°
Pobierz ArekJ - @wonszsmieszek: @Przepiorek: @czykitkuwolnodonieba: @loginzajety_sic: @bebokt...
źródło: comment_8899mMzFl03UcFvccu2dhWAOoamIvkv3.jpg
@aloszkaniechbedzie: @wonsz_smieszek: 46,28 km, ale słaby czas bo 3:22:14. Wiatr mega spowalniał :D
@czy_kitku_wolno_do_nieba: Z Zegrzem wyszło tak. Nie wiem czy to najwygodniejsze bo rowerem pierwszy raz tam jechałem, ale jakbym miał wybierać teraz to 2x jechałbym przez Legionowo. Powrót w stronę Marek był dramatem, bardzo długo jechałem ulicą lub poboczem z dużym ruchem a tego nienawidzę - nie było ścieżki, chodnika momentami też nie albo był mega krzywy,
Pobierz ArekJ - @aloszkaniechbedzie: @wonszsmieszek: 46,28 km, ale słaby czas bo 3:22:14. Wia...
źródło: comment_Ph7RMJeBBPVmbiQ9izuW0kPy5jlJ34bo.jpg