Wpis z mikrobloga

@chamskietechno:
1. Rekonstrukcja historyczna (okres napoleoński i wojny siedmioletniej)
2. Broń palna (militaria)
3. Historia
4. Lego
5. Broń pancerna (wszelkiej maści czołgi i wozy opancerzone oraz muzea z nimi związane)
@chamskietechno: ja osobiście żadnych wyszukanych nie mam, standardowo
- książki (głównie popularnonaukowe i trochę beletrystyki)
- słucham sporo muzyki (gotyk i starocie)
- filmy (trochę bardziej wyszukane)
- rower (jak dzieci pójdą spać i mam jeszcze siłę).
- bieganie (jw).
@chamskietechno: ja nawet w gotowaniu jestem lepszy od kobiet (przynajmniej niektorych)

Ogolnie pojeta wiedza o swiecie,polityka, geopolityka, historia, majsterkowanie, finanse. Jezyki obce.

Co z tego ze jezdzicie autem jak wiekszosc z was nie potrafi przy nim nic zrobic.

Przewyzszam w tym wszystkie kobiety.
@chamskietechno dlaczego wartosciujesz pasje? Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale to nie powod by np.umniejszac zainteresowanie motoryzacja wsrod ludzi, ktorzy realnie sie tym interesuja I np. grzebia po kilka godzin przy swoich rumakach by pozniej napawac sie duma na widok naprawionych podczesci.

Przykro mi to mowic, ale nie jestes pod tym wzgledem lepsza od osob, ktore krytykujesz we wpsie. Dolaczasz do tej napinki segregujacej pasje, a przeciez nie wazne co ktos robi, a wazne
Ale jak np. jedna osoba idzie w góry, a druga polatać dronem, zupełnie gdzie indziej, to też?

@diarrhoea: Jak gadam ze znajomymi, którzy się rozwiedli, to na ogół rozbieżność zainteresowań podają jako główny powód rozpadu związku.
@chamskietechno

@dawid3012: Super, tez jeżdzę rowerem.

Tylko co innego jeździć na gówno rowerze, który kupił niebieski na urodziny, a co innego czytać o nowych trendach, interesować się częściami, modelami rowerów, naprawiać je, wymieniać części i spuszczać się pod nowy katalog Specialized xD