@tabarok: Wykop będzie ( ͡°͜ʖ͡°) Udało Ci się to jakoś zrobić? Mam ostatni dzień na wypowiedzenie a tam nie ma do kliknięcia niczego co by zakończyło usługę.
@tabarok aha, czyli to takie "zrezygnuj w każdej chwili" nic mnie w tym HbO nie jarało, gdybym wiedział że tyle zachodu z odwołaniem tego to bym nie korzystał z darmowego miesiąca.
@tabarok: Cześć Mirku. Pamiętasz na jaki adres wysyłałeś to pismo? To jest jakiś żart, dali jakiś syf na próbę i jeszcze nie można z tego zrezygnować w żaden cywilizowany sposób.
@tabarok: Udało mi się to zrobić telefonicznie. Jeny, co za średniowiecze xD W takich momentach przypominam sobie dlaczego nie lubię infolinii i zawierania umów z operatorami, z którymi nie chcę tego robić, ale nie mam innego wyboru.
https://www.upc.pl/mojeupc/kontakt/#/klient-indywidualny/zmiana-umowy-rezygnacja/rezygnacja-z-uslug-na-probe/hbo/
storna przekierowuje mnie tylko do aktywnych pakietów i usług dodatkowych, nigdzie opcji rezygnacji.
#kiciochpyta
Udało Ci się to jakoś zrobić? Mam ostatni dzień na wypowiedzenie a tam nie ma do kliknięcia niczego co by zakończyło usługę.