Aktywne Wpisy

AtlantyQ +155
Czyli po dwóch latach rządów KO/PL2050/Lewica/PSL mamy:
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
źródło: UsT2yWsHWEucMLncRVwqAT7A3wJIFQ7a
Pobierz
qlimax3 +89

jest tu ktoś z #zabrze i mógłby napisać, jak się Wam tam mieszka? :) Albo ogólnie w #slask ? Myślę nad przeprowadzką i może się zdarzyć, że padnie na Zabrze. Fajnie tam jest? :>
. Nigdy wiecej
Syf kilka i mogila
Na 3 maja latem j---e z kanalizacji pełno cyganów. Zero atrakcji w centrum (no moze teraz ch platan
Komentarz usunięty przez autora
@vargemp: Dzięki, ale w Rybniku nie ma tego, co mnie interesuje w Zabrzu właśnie ;)
@Wydmuszka: Dzięki za wypracowanie ;) W sumie ta zieleń jest przekonująca. Nie muszę mieszkać w centrum wszechświata, między drapaczami chmur
@Rogovic: Z Bytomia na ŚUM rowerem, da się?? :D
@Marky_Mark: dziewczyny też zaczepiają? :P
@gravelet: Echh, smutłam.
i jak planujesz?
Bo ja też z rodziną na razie rozważam przenosiny z Krakowa na Śląsk a konkretniej w okolice Gliwic.
I wtedy odradzali mi gliwice a u ciebie chwalą Gliwice i bądź tu mundry:(
Pytanie jaki znak postawisz miedzy Śląsk a Kraków
Ale jeśli wchodzą czynniki jak rodzina, sentyment, praca, odziedziczona chacjenda - wtedy jest już inna kalkulacja. Ja na Śląsku nie mieszkałam, ale ciekawi mnie, również mam tam rodzinę, jest chyba taniej, niż w Krk, ale miejsc pracy może być mniej, zależy od branży. Krk jest jednak tak blisko, że wyskoczyć na jakiś event
wydaje mi sie, ze na slasku sie mieszka wszedzie podobnie w tych „wiekszych” miastach, bo dojazdy są
@Peter_Mountain: Wow, dzięki za tyle informacji! Życie nocne rzeczywiście brzmi słabo. Ale reszta jak najbardziej na plus, jak pisałam chyba gdzieś wyżej, nie muszę mieszkać na jakimś Manhattanie :)