Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

To znowu się zaczyna. Była szefowa mojego #rozowypasek zaczyna ją nekac wiadomościami i odgraża się sądem i policja, bo dodałem opinie na jej salonie że szefowa źle traktuje ludzi. Xd ta wypisuje do mojej różowej z różnych kontynentach na FB, wypisuje smsy że nas pozwie. Skojarzyła mnie po nicku na google i znalazła mój profil na FB ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moja różowa zablokowała ja na FB to zaczęła pisać z innego konta
#pracbaza #pracbaza #prawo #prawopracy
Czy to już jest nękanie i można to zgłaszać na policję? Jest wiele więcej wiadomości SMS ale tego nie dodaje do wglądu
źródło: comment_2oYx8tdWFpWrCeKv5MDn070S4TmAOVpN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora