Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kopytnik_1 +5
#przegryw
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Dymass: brałem. W czerwcu będą miał dwudniowy warsztat z ayą. Faza na DMT jest dużo łatwiejsza niż na LSD (głównie dlatego, że kompletnie tracisz kontakt z sobą). Choć to co widzisz jest miliony razy potężniejsze niż rzeczy z którymi się spotykałem na kwasie.
@Isnen: w ogóle. Zniszczony to możesz mieć tylko obraz przeszłego siebie po tripie (:
@Dymass: nie orientuje się w dozowaniu. Ja paliłem changę i cholera wie ile to było, ale tak na całe nabicie dużej lufy do changi. Ogólnie to jest potrzebna ci osoba, która ci potrzyma tę lufę bo się odpływa bardzo szybko i głęboko.
Samego czystego dmt nie wiem ile się pali. No i trip trwa góra 20 minut, a potem możesz wrócić do życia,
@crine: będziesz miał bardzo duże źrenice i pewnie będziesz się w #!$%@? uśmiechał. W Anglii nikt by na ciebie nie zwrócił uwagi, ale w Polsce jak chodzisz uśmiechnięty to jesteś społecznym zagrożeniem dla porządku.
@Isnen: odpowiedź jest łatwiejsza niż myślisz. Ktoś chce by społeczeństwo się niszczyło.
@crine: takie rzeczy się nie staną. Choć latanie nago po domu już raczej tak (o:
Komentarz usunięty przez autora
@PiersiowkaPelnaZiol: trzeba by ludzi w tagu pytań. Albo poczekać aż ktoś sam odpowie, ja nie wiem.
Łatwo o bad tripa, mając kilka fobii ?
@RatedR: a to są fobie związane z jakimiś rzeczami fizycznymi? Ja myślę, że badtrip sam w sobie jest formą fobii przed strachem samym w sobie. Więc prawdopodobnie masz uwarunkowania które mogą ci "pomóc" w badtripowaniu.
@Ortofenylofenolan_sodu: https://www.wykop.pl/wpis/31568193/#comment-111924495