@chilling: Czy już walisz w żyłę jakieś tanie uliczne gówno i dajesz dupy na dworcu by mieć pieniądze na następną działkę, czy za wcześnie zadałem to pytanie? ( ͡°͜ʖ͡°)
@chilling: Lepiej na 1 raz grzyby czy kwas? Może głupie pytanie ale gdzie kupujesz bo jakoś nie mam zaufania co dostanę na ulicy. Czy zawiecha po psychodelikach to mit czy jest to możliwe?
@mirekz2000r: to pytanie jak z cyklu: lepiej piwo czy wódkę. Przeczytaj o substancjach i sam zdecyduj. O sklepy odpowiadałem już dużo razy. Zawiecha w jakiś sensie? Siedzenie w jednym miejscu i myślenie: raczej tak.
@PanSzef: czytałeś to ama czy zupełnie zignorowałeś moje wypowiedzi wcześniej? Jest poradnik, poszukaj sobie na google: jak kupować narkotyki w dark necie.
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@mirekz2000r: to pytanie jak z cyklu: lepiej piwo czy wódkę. Przeczytaj o substancjach i sam zdecyduj. O sklepy odpowiadałem już dużo razy. Zawiecha w jakiś sensie? Siedzenie w jednym miejscu i myślenie: raczej tak.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora