Wpis z mikrobloga

@grucha_88: IOTA - to nie scam tylko coś co zrewolucjonizuje cały świat. A PFR to giełda escrow. Również nie scam. Mimo że są głosy że to scam. Ja tak nie uważam. Zbyt wiele pracy chłopaki w to włożyli by to był scam. Nie porównuj solidnych projektów do DASCOIN bo DASCOIN to nawet nie jest kryptowaluta tylko oszustwo.
powinieneś dostać bana za promowanie scamu

@grucha_88: nie ma czegoś takeigo jak ban za promowanie kryptowalut i pisanie o nich. Ten tag do tego służy. PFR ani IOTA to nie są moje projekty. To są projekty którymi interesuje się sporo ludzi. NP IOTA jest popularna bardzo w Norwegii. Myślę cały świat jest zainteresowany IOTA
@Amelcio: już kręcisz xD nie #!$%@? o IOCIE, tylko mowa tu o peefer. Dlaczego mają poblokowane komenty na YT, jak wiekszość scamów? Skoro nawet dzbany z reddita nie połkneły baita to coś jest na rzeczy, nie uważasz? Zreszta, twoja kasa, tylko nie wciagaj w to ludzi, niektorzy (xD) są w stanie ci uwierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a ban za promowanie scamów to chyba nic dziwnego.
@grucha_88: pieprzysz jak potłuczony. Co ma ją komenty do tego czy projekt jest legitny czy nie. Poobserwuj projekt poczytaj o nich. Codziennie wykonują aktualizację na github i co najważniejsze to wszystko działa NIe widzę żadnych oznak scamu. Mimo że faktycznie są głosy że to scam. Ja polecam bardzo inwestycję w PFR wszystkim. Oczywiście na własną odpowiedzialność. 30 kwietnia okaże się chłopcze czy to scam. I tyle w temacie. Jakoś demo działa
@grucha_88: oni nie chcą marketingu i głośności przed wydaniem giełdy w pełni funkcjonalnej a ta będzie 30 kwietnia o 21:00 czasu PL. Są skromni i po cichu wykonują mrówczą pracę. Ja też jestem za tym by wyłączać komentarze na youtube. Mniej plebsu wówczas i gimbazy szkaluje dobre projekty.
@grucha_88: ja nawet gdy robię filmik o lesie wyłączam komentarze na youtube. Gdy coś dodaję to chcę by to oglądano ale nie chcę by komentowano. Proste. Inaczej jest tutaj. Tutaj chcę by komentowano to co piszę. To samo na steemit. Ale na youtube nie chcę.
@grucha_88: dla mnie to bardzo dobre działanie. Chłopaki najpierw chcą zrobić dobry produkt a ten będzie 30 kwietnia. praktycznie wszystko jest na githubie i można to monitować. A dopiero wtedy rozpocznie się marketing. Ja jestem właśnie tego zdania ze tak powinno się postępować. Chłopaki zebrali tylko 230tys dolarów a robią naprawdę mrówczą pracę. Tymczasem 80 % ICO zbierają po kilka kilkanaście milionów dolarów wykonują marketing reklamując co to oni nie zrobią
@Amelcio: XD zebrali mniej niż najmniejsze ICO, czyli NIKT ALE TO NIKT w to nie wierzy, a ty zapakowałeś w to kabonę? To jak maszyny z owockami przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobra widze ze nie ma tematu, odbijasz piłeczkę nawet jak sie masz ośmieszyć bardziej niż do tej pory ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciao
XD zebrali mniej niż najmniejsze ICO, czyli NIKT ALE TO NIKT w to nie wierzy,

@grucha_88: to nie jest miernikiem sukcesu. Sam zobaczysz. Nie kupuj bo to scam jest. Pamiętaj. Stracisz tylko. Pozdrawiam.