Aktywne Wpisy

MonazoPL +66
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
r5678 +39

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)
Znowu wybrałem wydanie w limitowanej edycji "kolekcjonerskiej" - która polega na tym, że dostajemy zwykłą kopię filmu, w dodatkowej kartonowej obwolucie.
Ponownie do wyboru były dwie wersje, tym razem edycja "Ruch Oporu" i "Najwyższy Porządek" (w TFA były Jasna i Ciemna strona) - tym razem bardziej przypadli mi do gustu "good guye".
Dobrze, że edycja limitowana tym razem dotyczyła zwykłego wydania 2d i nie musiałem kupować wersji blu-ray 3d jak w przypadku R1.
Na minus brak konsekwencji w opisywaniu okładek i ich grzbietów - w TFA na obwolucie mieliśmy "Star Wars", teraz "Gwiezdne Wojny" - niby nic, ale może razić ludzi, którzy lubią mieć porządek.
Jeśli chodzi o zawartość, to standardowo: płytka z filmem z nadrukowanym fotosem (mam wrażenie, że w jakiejś niskiej rozdzielczości xd) i materiały dodatkowe - tego jestem szczególnie ciekawy.
Może na majówce znajdę czas zapoznać się z dodatkami (szczególnie z dokumentem) i coś o tym napisać.
Tutaj mała galeria tego, jak prezentuje się wydanie:
https://imgur.com/a/sfvCKDZ
#starwars
źródło: comment_9n4avq5pJJ6NA4nRQr2EWXORKyv83i1a.jpg
PobierzStare filmy (1-6) dystrybuuje Imperial Cinepix (mają wyłączność na filmy Foxa), z kolei nowe, "Disneyowskie", wydaje Galapagos - może być problem w dogadaniu się, co do takiego zbiorczego wydania ( ͡° ʖ̯ ͡°)