@qwertty321: to jest jak z każda używką Jak raz na jakis czas ktos wypije to tez raczej nie odczuwa skutków ubocznych a jak wali wóde codziennie to nie wygląda najlepiej
@qwertty321 mi jest jakos tak smutno, jak widzę że ktoś z moich znajomych świadomie się truje (mniej lub bardziej) fajkami czy innymi głupotami. Ale to chyba ja jestem uposledzony po prostuc
@Isnen sam się lubię potruć różnymi rzeczami i nie wyobrażam sobie przestać na zawsze więc rozumiem że ktoś kto jest mi bliski też tego potrzebuje, smutno mi się robi dopiero kiedy temu komuś wymyka się wszystko spod kontroli ( ͡°ʖ̯͡°) to nie jest żadne upośledzenie tylko dobry znak
@Jamniczek97 @TeoriaKwantowa Mam znajomego który jest chory na refulks i jara już 5 lat dzień w dzień 3 - 4 razy dziennie, i muszę powiedzieć że nie widzę po nim skutków ubocznych, normalny ogarnięty facet.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak raz na jakis czas ktos wypije to tez raczej nie odczuwa skutków ubocznych a jak wali wóde codziennie to nie wygląda najlepiej
trollujesz czy poważnie?
Ale to chyba ja jestem uposledzony po prostuc
Eh miłego dnia mirku
@TeoriaKwantowa
Mam znajomego który jest chory na refulks i jara już 5 lat dzień w dzień 3 - 4 razy dziennie, i muszę powiedzieć że nie widzę po nim skutków ubocznych, normalny ogarnięty facet.
@Jamniczek97: Czipsy też nie są zdrowe, ale ludzie nie wpadają w paranoję z tego powodu.
Wypłukuje magnez no i za dużo kofeiny co może prowadzić do problemów