Wpis z mikrobloga

@Efrajm: wszystko spoko, szanuję z postanowienie, ale daruj sobie takie czarne grube rajstopy do jasnych sukienek. Wiem, że optycznie wyszczuplają i wydłużają nogi, ale całość zdecydowanie lepiej wyglądałaby w ciałowych rajstopach (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Efrajm: no jak 30kg w ciągu roku to bardzo gratuluję, ja od paru lat próbuję z 10 kg zrzucić ale jakoś mi to nie idzie. Może wina siedzącej pracy ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kod_rabatowy: sukienek 18, spódniczek 11. Z racji tego, że szybko zmieniłam rozmiar z 48 na 36 (jestem niska) musiałam wymienić cała garderobę. Większość mam z odzieży używanej, intensywnie jedzizilam tam na zakupy przez 2 miesiące i się nazbierało :) sukienki głównie po 15zl, kilka dostałam w prezencie. Spodnie mam jedne. Ogólnie bardzo polecam sieć sklepów z odzieżą używaną Vive profit, bardzo dużo markowych i dobrej jakości ubran w śmiesznych cenach.
  • Odpowiedz
@BeachYes: dlaczego mam przedkładać jakieś nigdzie niepisane zasady ponad to, jak się czuje w danym outficie? Dlaczego bardziej ma mnie interesować co ludzie sobie pomyślą, niż to co ja myślę?
  • Odpowiedz