Aktywne Wpisy

Zopyross +75
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
Pobierz
Kingside +91
W dniu D-Day, 6 czerwca 1944 roku, spadochroniarz John Steele zaczepił się swoim spadochronem o wieżę kościoła w Normandii. Przez dwie godziny wisiał tam, udając martwego, podczas gdy pod nim toczyła się zacięta bitwa.
źródło: temp_file1867472029888148414
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Mireczki co sądzicie o tym aucie? Te raporty z autodna są coś warte? W innym egzemplarzu który wygląda na MEGA zadbany - duzo serwisow w aso typu wymiany oleju itd pokazalo mi 2x szkody na 7-10k :/
#alfaromeo #motoryzacja #alfaholicy #autodna
źródło: comment_5cLZqLOEz1EepNaNJonwaDekrOMsOSq6.jpg
Pobierz@m4rk: slyszalem na forum gdzies ze wymiana takiego blotnika w Julce w aso to jakies 2,5k
Kupowałem samochód gdzie w raporcie była szkoda na kilka tys zł.
Wymieniony przedni zderzak i reflektor biksenon. Samochód w świetnym stanie. Można rzec idealnym.
Kolega kupił samochód gdzie w raporcie nic nie było a miał wspawany kawałek dachu.
Jeśli chcesz sprawdzić samochód to polecam profesjonalny raport ale on kosztuje od 300zł do 500zł
@Altru: Daj spokój, jak gość się boi (prawdopodobnie) zajebiście zrobionej naprawy w
Tylko że tu nie widać żeby ta naprawa była robiona w aso :P No chyba że im to rok czasu zajmuje ;)
@Altru: takie też było moje pytanie, czy te raporty z autodna czy autoraport sa coś warte, gdzies czytalem ze komus w raporcie wyskoczylo ze mial zgloszona szkode, a tak naprawde nigdy nie mial nawet przygody parkingowej :/
Drogo sobie liczą za zderzak i reflektor w tym niemieckim aso.
Ale wystarczy ,że stłuczka nie zgłoszona, auto naprawione u "zwykłego" mechanika i nie ma śladu po szkodzie.
TL;DR - jak cena i stan
ps. Giulietta to najlepiej sprzedające się auto AR i generalnie bardzo udane, więc brać raczej warto. O urokach tej ślicznotki nie będę się rozpisywał.
Dostałem raport z autodna, że w Niemczech w styczniu 2019 odnotowano szkodę 15k - 20k euro przy przebiegu 43000 km. Auto to auris ii hybrid, bogata wersja z grudnia 2015. Teraz ma 50000 km przebiegu. Sprzedawca twierdzi, że był przetarty przedni i tylny błonnik z lewej strony. Więc mogły dojść jeszcze jakieś detale. Auto wygląda elegancko, wszystko niby proste, dobrze spasowane. Co o tym myślicie?