Wpis z mikrobloga

@Brzytwa_Ockhama: ekstrapolacja? Wytłumacz mi w takim razie, dlaczego piszesz o męskiej solidarności i dlaczego podkreśliłeś, że chodzi Ci o zajęte kobiety, jaką rolę spełnia ten przymiotnik w tym zdaniu?
  • Odpowiedz
@tyrald: to tak czy nie?
Jeśli ktoś bierze za najwyższy punkt odniesienia dla moralności wolność i pragmatyzm, to nie da się mu wytłumaczyć co jest w tym niewłaściwe, bo jest jak afroamerykański gangster "i dindu nuffin".
  • Odpowiedz
to tak czy nie?

@neilran: obawiam się, że nie zrozumiesz, bo nie chcesz.
Widzisz, co zrobiłem? Zaorałem, koniec dyskusji.

Jeśli ktoś uważa za najwyższy punkt odniesienia moralności wolność i pragmatyzm, to nie da się mu wytłumaczyć co jest w tym niewłaściwe, bo jest jak afroamerykański gangster "i
  • Odpowiedz
@Brzytwa_Ockhama: podkreśliłeś we wpisie dwukrotnie, że chodzi o krzywdę, jaka jest wyrządzana partnerom tych kobiet. Najpierw mówiąc o męskiej solidarności, a potem wyszczególniając zajęte kobiety. Odwołałeś się do empatii z drugim mężczyzną, a nie z kobietą, której zdjęcie trafia pod tag. Przecież to nie jest jakaś odważna interpretacja Twojego wpisu, to jest wprost jego treść.
  • Odpowiedz
mają zacząć chodzić na siłownię, przejść na dietę paleo czy przynajmnien bez słodkich napojów, ubrać się w koszulę i spodnie z wólczanki i poszukać kobiet czy to w klubach,

@Brzytwa_Ockhama: w niektorych przypadkach to nie pomaga. A sa mezczyzni, ktorzy w brzydkim dresie sa w stanie zapoznac kobiete.

Wiekszosc mezczyzn w "koszuli i spodniach" z wolczanki bedzie wygladac w klubie jak stróż na boze cialo.
  • Odpowiedz