Aktywne Wpisy
Hi_grzes +87
Wykopki, nie pije od kwietnia a nie mam się komu pochwalić bo jestem samotnie mieszkającym kawalerem trochę po trzydziestce także chwalę się tutaj.
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
baltek 0
#mieszkanie #nieruchomosci #blokowisko #kredythipoteczny
mikri nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy mieszkania na parterze w bloku 4 piętrowym? jest fajne mieszkanie, wszystko na plus tylko nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy i minusy, blok bez windy
mikri nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy mieszkania na parterze w bloku 4 piętrowym? jest fajne mieszkanie, wszystko na plus tylko nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy i minusy, blok bez windy
Z czym patrząc na stosunek plusów do minusów - większość się zgadza. Chciałbym tylko przypomnieć że w Irlandii jest zasiłek dla bezrobotnych 193 euro tygodniowo. I nie mówcie mi o tym że w Irlandii są ceny w euro więc i zasiłek musi być odpowiedni bo już nie raz udowodniono że #zagranico jest większa siła nabywcza pieniądza a w dodatku produkty są lepszej jakości. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
#irlandia #polska #zarobki i dam też tag #uk żeby więcej ludzi się mogło pośmiać (Lub uronić łezkę).
@sebaa: Przestań się #!$%@? ośmieszać jeszcze bardziej, bo i ja i @UrbanHorn napisaliśmy ci ostatecznie takiego samego posta tylko idąc do niego inną drogą, a ty dalej się spuszczasz chociaż już nie wiadomo nad czym.
Jaka jest teraz twoja teza, co masz jeszcze do dodania, poza całym postem bzdur
Ale jak wynajmujesz coś w większym mieście to masakra, mieszkanie 1500-2000 minimum za coś co się nie rozpada za mocno. I już zostaje gie.
4k imho minimum by żyć, a
kwestia jakie macie podejście chyba do życia.
opłaty za mieszkanie prąd telefony to 600 zł
gaz do auta ok ,100 zł bo do roboty mam 5 km o wszystko w zasięgu 500 metrów.
hmm jedzenie z 1000 ze duża górka.
alkoholu nie pije praktycznie w ogóle .
generalnie zawsze kasa mi zostaje. a mam w firmie gagatków co zarabiają po 7k na rękę