Wpis z mikrobloga

@Mave: pewnie ze tak, natomiast moim zdaniem warto przeczytac, zeby uswiadomic sobie jak w rzeczywistosci wyglada to rzemieslnictwo i naturalnosc, ktorym tak strasznie lodziarnie sie reklamuja.
Ja nie jestem od tego zeby nie #!$%@? w goracy dzien big milka, czy inny wynalazek z lodowki sklepowej. Natomiast jesli ktos wciska mi scieme, jaki on naturalny i rzemieslniczy nie jest, zeby skasowac 4-5zl za galke, przy czym na zapleczu trzyma laboratorium godne wydzialu
  • Odpowiedz
@amisobad: Nie wiem, w tekscie nie ma na to odpowiedzi. Mozesz zerknac na facebooka w komentarzach padaja pytania i odpowiedzi, ale nie wiem czy mozna z tego wyciagnac konkretne wnioski.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: no, a te całe lody to tylko czubek góry lodowej, pomyśl sobie co się musi dziać w mięsie, wędlinach, kiełbasach, wyrobach garmażeryjnych, burgerach, pizzach, etc... dokładnie to samo.
  • Odpowiedz