Aktywne Wpisy
L24D +59
AntyspoIeczny +73
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
#patologiazmiasta #bekazpodludzi #s---------x #oswiadczeniezdupy
Nie są biedni, tylko niewychowani
Zwykłe słuchawki kosztują 10pln
@ameliniowyguzik: To była ironia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ja zawsze podchodzę i grzecznie mowie: "To że u ciebie na wsi tak się słucha myzyki, nie oznacza że wszyscy tutaj mają na to ochotę. Kup sobie słuchawki albo w---------j". Skuteczność 100%
2. Idą dwie emokaryny z muzyką grająca z głośnika podłączonego do telefonu.
3. Podjeżdża autobus, wsiadają do tego samego co Ty.
4. W autobusie dalej puszczają muzykę.
5. Głośnik podłączony przez kabelek jack.
6. Mruga dioda
@ameliniowyguzik: To już wolałbym słuchać z głośnika telefonu niż męczyć uszy czymś takim. Pomijam kwestię w--------a otoczenia :P
A to właśnie chodzi o w--------e otoczenia
Ja mam w------e na czyjeś audiofilskie upodobania¯\_(ツ)_/¯