@shoterxD To chyba nie jest fejk, bo pod to konto jest podpięty jej Instagram. Chociaż ona teraz z tym chińczykiem co bitboxuje się trzyma niby, więc ¯_(ツ)_/¯
@Amnessia @bouncer-traveller @BoskiMoski Do tych, którzy mówią, że żenada. Chyba nie myśleliście, że chciałem kogokolwiek poderwać na ten tekst, który notabene przewijał się na mirko już miliony razy
@dzibril @yahoomlody Do białorycerzy, którzy nie napisaliby tak do ładnej dziewczyny, bo jest ładna. W sumie brak mi na to słów na takie coś. Idźcie ubóstwiać te ładne dziewczyny i traktować je jak księżniczki i dziwcie się, że nie macie laski xD (wiem, ten tekst jest chamski, ale pisanie go do mniej urodziwych dziewczyn jest tak samo w porządku jak pisanie go do ładnych lasek)
@dzibril może i zrobiłem z siebie idiotę ale przynajmniej dałem jej dobry materiał do odcinka ¯_(ツ)_/¯poza tym wszedłem na jej instagrama i wygląda na to, że jest z jakimś chińczykiem, czyli z podrywu byłyby nici
@yahoomlody Białorycerstwo bo do ładnej to nie można napisać w ten sposób. Poza tym jedna w tę czy w tę stronę nie zrobi różnicy, to tylko tinder¯_(ツ)_/¯
@Wokawonsky: też ją kiedyś trafiłem, nawet chwilę pisaliśmy. To jeszcze za czasów gdy nie była zbyt popularna i taka o------a. Ogólnie dziewczyna fajna, miła ale już wtedy o----------o od fejmu
#tinder #mamiko
źródło: comment_5nrFA47D9bUdrf2BLbMax85WS2YYjg4L.jpg
Pobierz@bouncer-traveller
@BoskiMoski
Do tych, którzy mówią, że żenada. Chyba nie myśleliście, że chciałem kogokolwiek poderwać na ten tekst, który notabene przewijał się na mirko już miliony razy
@yahoomlody
Do białorycerzy, którzy nie napisaliby tak do ładnej dziewczyny, bo jest ładna. W sumie brak mi na to słów na takie coś. Idźcie ubóstwiać te ładne dziewczyny i traktować je jak księżniczki i dziwcie się, że nie macie laski xD (wiem, ten tekst jest chamski, ale pisanie go do mniej urodziwych dziewczyn jest tak samo w porządku jak pisanie go do ładnych lasek)
@shoterxD
@siedze_w_robocie
@basssiok
Do tych, którzy myślą, że fejk. Do konta, jak widać, jest podpięty jej legitny instagram więc chyba nie
źródło: comment_4OtENN4ygkbzqVKflTv1p3wodI7ZdaZv.jpg
Pobierzwez gostku znajdz se sciane i p--------j se w nia, ja i moje podejscie do kbiet jest zupelnie inne niz ci sie wydaje
po prostu zrobiles z siebie idiote i teraz sie zaslaniasz tym, ze rzekomo jestesmy bialorycerzami xdddd
Białorycerstwo bo do ładnej to nie można napisać w ten sposób. Poza tym jedna w tę czy w tę stronę nie zrobi różnicy, to tylko tinder¯_(ツ)_/¯
@cavveat: pewnie plaster poprawia xD
co, ma zamierać.. zamrzeć, bo zdjęcie robią?