Aktywne Wpisy
Aokx +20
Jak chcecie dowiedzieć sie czy kobieta jest dziewicą spytajcie się jej co sądzi o tym że niektórzy meżczyźni wolą dziewice, jak poleci atak to wiadomo. Można też zadać pytanie kontrolne "co to znaczy być dziewicą?" bo lubią naginać definicje dziewictwa.
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
saakaszi +183
Jak mnie drażni coś takiego.
Ale przynajmniej wiem, komu niczego nie pożyczać, bo nie szanuje cudzej własności.
#oswiadczenie
@Variv: może jestem jakiś dziwny, ale ze wszystkim mam właśnie odwrotnie. Jak coś jest moje to niczym się nie martwię, zrobię coś głupiego to najwyżej się #!$%@?, się naprawi, żadnego problemu.
- Służbowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam takiego znajomego. W swoim samochodzie jak emeryt, rękawem pucuje każdą plamę na lakierze. A jak jedzie pożyczonym to katuje jak konkubent konkubinę.
Zwykle bractwo i podhumanizm.
Gardzę
@BrittaAndersson: a potem ludzie się się skarżą, że rower publiczny to złom ( ͡° ʖ̯ ͡°)
sam cisnalem auto z wypozyczalni tak samo jak wlasne, jedynie jak jade samochodem pozyczonym od osoby prywatnej, rodziny, to uwazam
Także to nie zawsze popłaca. (Ofc. tu pracodawca zawinił swoim
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
czesto sluzbowe auta mozna wykupic po leasingu i zarobic pare tysiecy na sprzedazy jesli sie o nie dbalo, przynajmniej u mnie tak jest dlatego nie "dozynam" ;)