Wpis z mikrobloga

dziwne coś w #firefox ale wydaje mi się że w #chrome też... a mianowicie, czasem po napisaniu "ę" czyli prawy alt + e, wpisuje się literka "ę" i to jest spoko, ale czasem, dodatkowo, kursor mi przechodzi na początek linii... w różnych komunikatorach, na gtalk, we fejsbuju, na riot.im... najlepsze jest to że nie da się tego w deterministyczny sposób reprodukować, dzieje się to raz na ~100 razy... bywają dni że częściej, bywają że rzadziej. Mój os to #linux jeśli to ma znaczenie, a dzieję się to na różnych komputerach... czy ktoś coś wie na ten temat?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mktos: raczej,chodzi o to ze linuks linuksowni nie równy. Powinieneś.podać jaki to OS oraz co,za tryb graficzny.i najlepiej karnel. Bo tak,to sie,odpowiedzi nie doczekasz. Tak,w skrócie.
  • Odpowiedz
@mktos: do,tego jak,jesteś zielony w sprawach. Linuksa to powinienies instalować cos,pokroju minta bądź ubuntu na karmelu LTS. Wtedy większości problemów unikniesz.
  • Odpowiedz
@Szuwax: dzieje się to na wilu kernelach, na archlinux i na ubuntu, na KDE, i3, gnome, dlatego nie sądzę żeby to miało związek... raczej chodziło mi o to że może się ktoś po prostu spotkał z tym problemem już...
  • Odpowiedz
@mktos: no coz... ja z czymś tskim problemu nie,miałem. Cos,podbnego miała znajoma ale ona akurat dotykała touchpada podczas,pisania. Pomoga,opcja wyłączenia touchpada podczas,pisania.
  • Odpowiedz