Aktywne Wpisy
Koksixk +92
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
tomasz-jarmoc +85
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
Myślę - jak na samsungu wave z lekko przerobionym systemem Bada była taka opcja, gurwa na Symbiana na Nokiach, nie mówiąc już o tym jaki wybór jest na #android, to pewnie na ajfona będzie równie łatwo.
Szczególnie że często czytam jak #bojowkaios pisze jaki to syf jest w Google Play, a w AppStore quality apki warte Twoich piniędzy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie tam... na iOS jak w lesie kuhwa (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Wpisuję w google:
I wychodzą mi stronki typu:
Czytam sobie opisy tych apek i aż gurwa nie wierzę że można tak r----ć ludzi bez wazeliny.
Noż ja p------e coś tak prymitywnego jak apka do nagrywania rozmów - KŁALITY powtarzam QUALITY KONTENT WART TWOICH PIENIĘDZY!!!!!
Będzie dzwonił do Ciebie Janusz-oszust, chcesz go dyskretnie nagrać:
Akolici iOSa, nadludzie gardzący androidem dla plebsu wyprowadźcie mnie z błędu i napiszcie jaka to aplikacja najlepiej darmowa pozwoli na automatyczne nagrywanie rozmów. Dobrze by było jakby jeszcze się dało ustawić filtr typu: od tych i tych numerów, oraz z nieznanych.
#boldupy #gownoburza #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
dokładnie, trzeba wydać aż 99 dolarów na rok, a to bardzo dużo pieniążków xD
@maluuutki: XDDD
Kurła z moją XperiąXZ raz miałem problem z apką do smsów po którejś aktualizacji. No ale co do płynności i optymalizacji to nie ma co się oszukiwać Apple wygrywa. Nic dziwnego jak mają do ogarnięcia kilka modeli telefonów, a nie
PS. nie tylko wybrancy a ludzie przy wiekszej kasie