Wpis z mikrobloga

@cebula12klocuch13: przejdz najpierw na play na karte rok waznosci konta, a potem na solo, bo jak zostaniesz na formule play na karte to jak wykorzystasz 10gb to bedą Ci z konta hajs pobierać, na pnk rok ważnosci konta tak nie będzie, będzie po prostu zmniejszona prędkość(nie wyszczególniono ile w regulaminie)

poza tym żadnych haczyków nie ma
  • Odpowiedz
@Najkon poczytałem i nie wiem jednak czy się skuszę, niby +4GB, ale GB nie kumulują się tak jak dotychczas mam+ lejek jak nie napisali to najpewniej 8kb czyli praktycznie brak dostępu do internetu po zakończeniu oferty.

Bardziej przyglądam się teraz Formuła Rodzina. 25zl 15GB, lejek 384kb/s wysyłanie i 1 Mb/s pobieranie. Drugą osobę znaleźć nie problem. Co sądzisz jako spec od tych spraw?
  • Odpowiedz
  • 0
@cebula12klocuch13 solo i unlimited to nieporozumienie moim zdaniem. Rodzina to oferta bardzo dobra, ale pamiętaj, że nie działa to jak duet w plusie. Wszystkie numery w rodzinie są opłacane z jednego numeru.

PS. W rwk I lubię to do ofert solo, lejek powinien wynosić 32 kbps. Co do rwk nie jestem w 100% pewny, w lubię to na 100%
  • Odpowiedz