Wpis z mikrobloga

• 892
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lkdd: Jaki fan bednarka? Chciałem ironicznie się odnieść do twojego ironicznego komentarza, który wyśmiewa malkontentów pokroju, że za źle, za dobrze lub zbyt umiarkowanie.
  • Odpowiedz
@Dzolejro: hurr durr tylko metallica i inna kuc muzyka.. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie generalizuj, analogicznie moge cie porownywac do zwierząt z kucfestów..
  • Odpowiedz
@Dzolejro: To naucz sie czytac ze zrozumieniem. Chodzi mi o to, ze splycasz caly rap do jednego uliczniaka. Na dodatek przez pare ostatnich lat nie cieszyl sie zbyt dobrym imieniem i popularnością, przez wielu nazywany był łakiem. Ot , teraz inna moda, jest „nowa szkola”
  • Odpowiedz
@pejczi: no z nas dwóch to Ty masz problem z czytaniem, bo napisałem że większość rapsterów to gimby słuchające "artystów" pokroju Kaena który chyba jeszcze mutacji nawet nie przeszedł. Nie że wszyscy.
  • Odpowiedz
@Dzolejro: Prowadząc swój fanpage na facebooku widzisz jaka grupa wiekowa lubi twój profil i klika w poszczególne linki, najczęściej reklamy poszczególnych singli - po prostu udostepniane są narzedzia które zbieraja dane z profili.
Bardzo wygodne jest studio twórców i dane o oglądających na YT, ale jest średnio miarodajne, gdyż cieżko mi powiedzieć na jakiej podstawie google przypisuje wyświetlającego do danej grupy ; być może na podstawie cookies, lub też ślepo
  • Odpowiedz
@pejczi: niektóre portale (jak np. Facebook) mają ograniczenia odnośnie minimalnego wieku użytkowników i 10-latki tworzą sobie konta z datą narodzin np. 1998, dlatego to nie jest w żaden sposób miarodajne.
  • Odpowiedz