Od rana do wieczora herosy, fajeczki i cola a w nocy jakis film, spanie i 300 cebul do przodu. Praca na ochronie to nadpraca dla leniwych ludzi xD #praca #pracbaza #heroes3 #heheszki
@Going34: jedyna interwencja byla jak mi sie fajki skonczyly i musialem na stacje podjechac @joolekk: 24h, myslisz ze ile placa jak nie jestes rencista, bylym sluzbowym i nie masz zadnych uprawnien? Wole tak pojechac 6-7 razy w miesiacu i mam wiecej niz gdybym #!$%@? caly etat z jakims poganiaczem nad glowa na gownoprodukcji.
@Polankowicz: wlasnie chyba sciagne bo nigdy nie gralem @PiorunZeusa: a nie wiem nawet ale nie na kazdym stanowisku jest tak beztrosko xd @MshL: za 6, wiecej nie robie bo by mi sie od hajsu w glowie poprzestawialo
@Resentyment: teoretycznie to jestem tutaj bardziej na pokaz niz do ochrony, jedyne co robie to pokieruje kuriera albo klientow do sekretarki. Mam po prostu byc i dobrze wygladac ( ͡°͜ʖ͡°)
#praca #pracbaza #heroes3 #heheszki
@joolekk: 24h, myslisz ze ile placa jak nie jestes rencista, bylym sluzbowym i nie masz zadnych uprawnien? Wole tak pojechac 6-7 razy w miesiacu i mam wiecej niz gdybym #!$%@? caly etat z jakims poganiaczem nad glowa na gownoprodukcji.
@PiorunZeusa: a nie wiem nawet ale nie na kazdym stanowisku jest tak beztrosko xd
@MshL: za 6, wiecej nie robie bo by mi sie od hajsu w glowie poprzestawialo
@Lontor: nie dla mirka to