Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +52
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
źródło: temp_file2045104632881705993
Pobierz
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#

Nie posiadaj broni
Nikt do ciebie nie strzela
Tak wogole to nikt do nikogo nie strzela.
Ostatnia większa s---------a na terenie kraju miała miejsce może że 20 lat temu
KRZYCZ ŻE POTRZEBA WINCYJ BRONI ŻEBYŚ MÓGŁ SIĘ BRONIĆ PRZED INNYMI KUDZMI KTÓRZY DOSTANĄ B--Ń PO TYM KIEDY ROZSZERZYMY DOSTĘP DO BRONI.
#bekazprawakow #bron #neuropa
@DROPTABLEusers
@prezess123123
WIĘKSZA S---------A koledzy, nie byle jaka s---------a.
@Acquaintance: I na tym możemy zakończyć, skoro chcesz rozmawiać w taki sposób.
@rudy2007: XDDD
@ppqa: Im więcej czytam o przepisach na Zachodzie, tym bliżej jestem do stwierdzenia, że mimo ciągłych starań milicji nadal mamy jedne z sensowniejszych zasad w Europie. Może nie tak dobre jak Czesi ale...
@Ofacet: łe? raczej po to, zeby sie obronic przed gosciem z nozem czy inna stacheta.
ale logika XD
3/10 bait bo odpisalem
@Helsantonio_Montes Pogadamy jak wszyscy będą odbywać szkolenie wojskowe, dostaną b--ń od państwa i będą z niej rozliczani jak w Szwajcarii
Inb4 paralizator, oprócz tego że jest ten sam problem z czasem reakcji to nie działa na naćpanych, ba, po niektórych środkach niczym w filmie o zombie działają jedynie strzały w środek masy i w głowę bo delikwent może być zbyt ogłupiony żeby zauważyć że odniósł śmiertelne
Bzdura.
Bzdura.