Siedź w kraju który ogranicza dostęp do broni na max Nie posiadaj broni Nikt do ciebie nie strzela Tak wogole to nikt do nikogo nie strzela. Ostatnia większa s---------a na terenie kraju miała miejsce może że 20 lat temu
KRZYCZ ŻE POTRZEBA WINCYJ BRONI ŻEBYŚ MÓGŁ SIĘ BRONIĆ PRZED INNYMI KUDZMI KTÓRZY DOSTANĄ B--Ń PO TYM KIEDY ROZSZERZYMY DOSTĘP DO BRONI.
@Ofacet: co to znaczy że była większa s---------a? Mniejsze strzelaniny są spoko? Nie wiem jak definiujesz wielkość strzelaniny, nie zależnie od tego w każdej mógł ktoś zginąć, z każdym wystrzalem ktoś może zginąć, z każdym wejściem na przejście dla pieszych ktoś może zginąć, z każdym krokiem z nożem w ręku ktoś może zginąć, z każdym wypitym kieliszkiem alkoholu ktoś może zginąć Z każdym działaniem wiąże się pewne ryzyko. A b--ń
@prezess123123 większą strzelaniną nazywam strzelanine w której ginie więcej niż trójka ludzi. Pasuje?
Problemem z bronią nie jest to że jest w stanie zabić. Problemem broni jest to że jest przedmiotem skonstruowanym i dostosowanym do jednego, zabijania i okaleczania innych ludzi. Dlatego wiec psychopaci uzbrojeni w seicento są mniej skuteczni niż psychole uzbrojone w akm.
Co do przykładu alkoholu, najczęściej jest to szkoda wyrzadzana samemu sobie, a krzywdy w kierunku innych
@Ofacet: bo opisałeś najlepszą Koreę. Nie potrzebujemy tyle broni co w USA, ale jeśli chcemy być prawdziwie europejskim krajem powinniśmy mieć tyle broni co Szwedzi, Niemcy, Francuzi, Czesi, Słowacy i inne nacje.
ale jeśli chcemy być prawdziwie europejskim krajem powinniśmy mieć tyle broni co Szwedzi, Niemcy, Francuzi, Czesi, Słowacy i inne nacje.
Co k---a xD a co ma piernik do wiatraka? xD
@Dave987654321 Z racji że nie uważam że powinniśmy liberalizowac przepisów dotyczących broni to znaczy że zachowuję się jak te babcie? Weź się nie pogrążaj kolego
@Ofacet: Wszystko. Jakoś ludzie na ulicach Bratysławy, Budapesztu, Kopenhagi czy Goeteborga nie zabijają się masami, a mają kilkadziesiąt razy więcej broni niż Polacy.
@Ofacet: Kto nie czuje potrzeby? Proszę o źródło, bo wypowiadasz się w imieniu całego narodu. Ja chcę mieć b--ń, ale konieczność należenia do związku sportowego, meldowanie się policji, opłacania składek i chodzenia na ich spotkania mnie odstrasza.
@Ofacet: Za posiadanie prawa jazdy nie płacę co roku składki, nie muszę kupować mebli i nie muszę się rejestrować jak przestępca i nie wmawiaj mi co chcę, a co nie.
Nie posiadaj broni
Nikt do ciebie nie strzela
Tak wogole to nikt do nikogo nie strzela.
Ostatnia większa s---------a na terenie kraju miała miejsce może że 20 lat temu
KRZYCZ ŻE POTRZEBA WINCYJ BRONI ŻEBYŚ MÓGŁ SIĘ BRONIĆ PRZED INNYMI KUDZMI KTÓRZY DOSTANĄ B--Ń PO TYM KIEDY ROZSZERZYMY DOSTĘP DO BRONI.
#bekazprawakow #bron #neuropa
Z każdym działaniem wiąże się pewne ryzyko. A b--ń
Problemem z bronią nie jest to że jest w stanie zabić. Problemem broni jest to że jest przedmiotem skonstruowanym i dostosowanym do jednego, zabijania i okaleczania innych ludzi. Dlatego wiec psychopaci uzbrojeni w seicento są mniej skuteczni niż psychole uzbrojone w akm.
Co do przykładu alkoholu, najczęściej jest to szkoda wyrzadzana samemu sobie, a krzywdy w kierunku innych
@djtartini1 ja też nie, no i co z tego?
Co k---a xD a co ma piernik do wiatraka? xD
@Dave987654321 Z racji że nie uważam że powinniśmy liberalizowac przepisów dotyczących broni to znaczy że zachowuję się jak te babcie? Weź się nie pogrążaj kolego
@Dave987654321 a gdzie powiedziałem że komuś innemu to niepotrzebne? Mało tego, uwielbiam b--ń palna. Bijesz chochoła kolezko
No to chyba aż tak bardzo nie chcesz mieć broni