Wpis z mikrobloga

• 617
Siedź w kraju który ogranicza dostęp do broni na max
Nie posiadaj broni
Nikt do ciebie nie strzela
Tak wogole to nikt do nikogo nie strzela.
Ostatnia większa s---------a na terenie kraju miała miejsce może że 20 lat temu

KRZYCZ ŻE POTRZEBA WINCYJ BRONI ŻEBYŚ MÓGŁ SIĘ BRONIĆ PRZED INNYMI KUDZMI KTÓRZY DOSTANĄ B--Ń PO TYM KIEDY ROZSZERZYMY DOSTĘP DO BRONI.

#bekazprawakow #bron #neuropa
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@djtartini1 no tak, ale samochód służy do jazdy a b--ń do zabijania ludzi. Chyba nie oczekujesz że jej posiadanie będzie łatwiejsze i przyjemniejsze niż posiadanie prawa jazdy?

Jakbyś serio chciał to byś sobie wyrobił pozwolenie sportowe.
  • Odpowiedz
@Ofacet: Właśnie pisałem o zezwoleniu sportowym i uciążliwych obowiązkach w dodatku do klubu mam kawałek drogi. B--ń służy równie dobrze do obrony, czy do sportu, a samochód równie dobrze do zabijania. Tylko narody niewolnicze jak Polska i Korea Płn utrudniają tak dostęp do broni, żeby władza miała monopol na p-----c. To w Europie nie do pomyślenia i choćby z tego powodu chciałbym, żebyśmy mieli tyle broni co średnia ue.
  • Odpowiedz
@Ofacet: oj podjąłeś ciężki temat. wczoraj podyskutowałem pod jednym wpisem wykopowego guru i zwolennika broni. mimo, że nie z nim była rozmowa to oskarżył mnie o kłamstwa, kazał sie tłumaczyć, ale nie mogłem mu nawet odpowiedzieć, bo mnie wrzucił na czarną. ( ͡º ͜ʖ͡º) ci ludzie mają swój urojony świat w którym są kimś pokroju Rambo i Brudnego Harrego. Jak im zaczniesz go burzyć to
  • Odpowiedz
ci ludzie mają swój urojony świat w którym są kimś pokroju Rambo i Brudnego Harrego.

@lemonic: Ten @bldzmarcin kiedyś krytykował noszenie małych pistoletów do samoobrony i jak mówił, nosi pełnowymiarowy z dużym magazynkiem, "bo co jak będzie musiał biegać i się ostrzeliwać z bandytą wokół samochodu" xDDD. Pisałeś tam też:

skąd u ciebie takia koniecznosc bycia w pogotowiu pomagania innym tą bronią?

Bo to jest taki typ posiadacza broni,
  • Odpowiedz
@Acquaintance Przestań p-------ć głupoty. Jak uż przytaczasz jakieś moje wypowiedzi to nie zmieniaj ich wedle swojego uznania. O bieganiu wokół samochodu i ostrzeliwaniu się pisałem w kontekście prawdziwych wydarzeń, które dotknęły polskiego policjanta jadącego w czasie wolnym z rodziną do szpitala i napadnietego, który właśnie tak się ostrzeliwał, bo ktoś komentował sytuację w Stanach i przekonywał że na naszym podwórku duże magazynki są niepotrzebne bo sytuacje zagrożenia można skończyć zaledwie kilkoma
  • Odpowiedz