Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 304
Mirki jutro będę kupował pierwszy raz w życiu p----------y i mam lekkiego pietra jak to będzie wyglądało. Słyszałem że p----------y powinno się kupować w aptece ale nie dam rady tego zrobić.
To znaczy iść i powiedzieć aptekarce "poproszę p----------y du..."- wstydzę się po prostu.
Myślałem że kupie w pewnym dyskoncie i jak będę dawał na taśmę to przykryję torebką z mandarynkami bądź czipsami aby ludzie nie widzieli a jak kasjerka będzie kasować to będę udawał że szukam czegoś w portfelu. Tylko własnie lipa bo z tego co przed świętami widziałem p----------y są tylko przy kasie i każdy będzie widział że po nie sięgam więc to też przypał :/
Wyszło na to że nie pozostaje nic innego jak zebranie się w sobie i kupienie tego jakoś na spontanie wmawiając sobie że to taki sam produkt jak gumy do żucia.
Tyle że łomocze mi serce jak o tym pomyślę więc postanowiłem że się was dopytam jak to wygląda gdy się kupuje takie p----------y to może się uspokoję.
Kasjer/kasjerka krzywo patrzą, coś dogadują, uśmiechają się, żartują? Bo tego boję się najbardziej.
To samo ludzie gdy widzą że kładziecie p----------y na taśmę - coś mruczą pod nosem, gadają do siebie, śmieją się itp?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
#pytanie #kiciochpyta #s--s #kiciochpyta jako że dziewczynę poznałem przez portal to #tinder i #podrywajzwykopem
Kruci420 - Mirki jutro będę kupował pierwszy raz w życiu p----------y i mam lekkiego ...

źródło: comment_enrOOFPueMUEF9bSHkruBchAulXTFBxc.jpg

Pobierz
  • 244
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kruci420: ja jak ostatnio byłem w aptece to się wywiązała taka rozmowa:
J(ja): poproszę p----------y Durex te fioletowe max pleasure chyba.
P(pani): jak duże?
J: a to są jakieś rozmiary?
P: 3 sztuki czy więcej
J: xD
  • Odpowiedz
Ogólnie to uważaj, czasem pytają o dowód no i zwroc uwagę na to, czy wybrałeś dobry rozmiar. W Tesco nie sprzedają w niedziele, raz mi babka odmówiła tłumacząc się klauzulą sumienia
  • Odpowiedz
@Kruci420 pomimo podśmiechujków wielu z nas miało pietra przy kupnie gumek. I powiem Ci jedno, po prostu idziesz do apteki/sklepu i prosisz o p----------y. Jak spytają o jakie to mówisz. Dziennie pewnie mnóstwo osób kupuje i sprzedawcy mają w------e. Tak samo jak ludzie wokół.
  • Odpowiedz
@Kruci420: jestem kasjerką i uwierz mi, totalnie mnie nie interesuje czy ktoś kupuje papier toaletowy, podpaski, p----------y czy cukier albo mandarynki xD zresztą po minucie nie pamiętam już twarzy klienta. Ale skoro to taki stres dla Ciebie to może zamawiaj w aptekach internetowych np doz? Potem tylko podajesz numer zamówienia i płacisz
  • Odpowiedz
@Kruci420: chłopie, przecież dziennie kilkadziesiąt osób kupuję gumki, a sądzisz, że akurat z Ciebie będzie się smiała? xD ludzie kupują tam maście do d--y i na ból d--y, a ty się gumek wstydzisz kupić.
  • Odpowiedz
@Kruci420: Kup rozmiar XXL, pójdź do kasy, gdzie jest najładniejsza loszka i jak będzie kasować, to patrz się jej głęboko w oczy. I BAM, nie zapomnij tylko paragonu z jej numerem telefonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz