Kiedy tego samego dnia wypada Wielkanoc i Prima Aprillis powstaje dylemat jak podejść do sprawy specjalnego wpisu. Mam nadzieję, że Święta Wielkiej Nocy przebiegają Wam tak, jak sobie zaplanowaliście, a pierwszokwietniowe żarty waszych znajomych wprawiły Was w iście smieszkowy nastrój ( ͡°͜ʖ͡°)
Humor jest jedną z największych broni, jakie w swoim arsenale może posiadać prawdziwy Dandys, dlatego też zdecydowaliśmy się z niego dziś nie rezygnować. Zwłaszcza, że już niebawem swoją premierę mieć będzie największy hit wiosennej ramówki Youtube'a - "Odpicuj Moje laczki". 50. Twarzy Karola dobrze obrazuje sinusoidę emocji, która będzie Wam towarzyszyć podczas seansu.
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
Humor jest jedną z największych broni, jakie w swoim arsenale może posiadać prawdziwy Dandys, dlatego też zdecydowaliśmy się z niego dziś nie rezygnować. Zwłaszcza, że już niebawem swoją premierę mieć będzie największy hit wiosennej ramówki Youtube'a - "Odpicuj Moje laczki". 50. Twarzy Karola dobrze obrazuje sinusoidę emocji, która będzie Wam towarzyszyć podczas seansu.
#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #heheszki
źródło: comment_5W7BrrrqHSnnl1dkUrByJyI5BUF8SZ6G.jpg
Pobierz