@kofihj: szukanie zj*banego klauna, wycieczka do koszalina, nowy aparat, madzia, wszystko kosztuje prawda @BOXDEL ? PAMIĘTAJ KARMA WRACA a tak wgl. to nic do Ciebie nie mam
@kozakWnecieRAFONIXwSwiecie: właśnie też jestem ciekawy ale nie uwierzę że 20k mu zabarli + do tego jak on to mówił dał duża kwotę ze swojej kieszeni obłudnik i kłamca
@BOXDEL: A co Ty WOŚP że nie możesz tego rozliczyć w miesiąc?? Sam pomagam różnym fundacjom i część rozliczam i nie z tym problemu. Może chcesz namiar na moją księgową ??
A co do tych zbiórek jakby Co zależało w 100% na pomocy finansowej, a nie na sejmie, to mówiłbyś na streamów aby wpłacać bezpośrednio na konto danej osoby. Przecież Donejty zjadają prowizję od wpłacających, a tak te pieniądze trafiłyby do
@Shaoo: nastepnym razem tak zrobie, zeby ludzie wplacali bezposrednio - chodzilo o to ze wtedy ludzie sie wyswietlaja na stream i maja motywacje do wplaty.
@BOXDEL: gościu jak wyszło na jaw to teraz mówisz o kasie z psc. A jakoś wcześniej nie wspominałeś, że wpłaciłeś 20k. KARMA WRACA i mam nadzieję, że ci #!$%@? z podwójną siłą.
@BananowyBananowiec: nie odniose sie do niego, bo nie mam nic na swoja obrone a juz sie niejednokrotnie przyznawalem do hipokryzji w wielu kwestiach poruszanych w tym filmie.
na screnie niżej widzicie post który pojawił się dzisiaj na profilu Vanessy i już wiemy ze boxdel przelał tylko 20k
#patostreamy
#boxdel
Pozdro!
A co do tych zbiórek jakby Co zależało w 100% na pomocy finansowej, a nie na sejmie, to mówiłbyś na streamów aby wpłacać bezpośrednio na konto danej osoby. Przecież Donejty zjadają prowizję od wpłacających, a tak te pieniądze trafiłyby do