@Tojtek: też powoli zaczynam, chciałem najpierw usunąć folder node_modules ale potrzebuję uprawnień administratora, czyli #!$%@? kogo Jezusa xD to ja jestem administratorem
za 3 godziny jak mi unlocker to raczy usunąć to się odezwę czy cokolwiek zadziałało xD
@Dzolejro: A co ładuje ten babel-loader? Babel czy webpack? Poza tym to sprawdź czy masz ten babel-loader w node_modules ściągnięty. Może nie jest zainstalowany.
@mathix no właśnie próbowałem już wszystkiego co znalazłem w necie i się poddaje, ms ogłosił że kończy wsparcie dla Aurelii, vue i knockouta i zaczęły się takie problemy z dupy, na core 1.1 cacy ale tu mi ciągle wypiernicza błędy. Dla kogoś kto z frontem ma niewiele wspólnego ciężko to ogarnąć.
Mirki, wyskakuje mi taki błąd :
node -v pokazuje wersję 8.9, ale error:
Próbowałem npm rebuild node-sass, nawet z forcem ale wciąż to samo :/
przeglądarka Chrome jeśli to robi różnicę
Ktoś coś pomoże?
https://docs.npmjs.com/cli/rebuild
@Tojtek: też powoli zaczynam, chciałem najpierw usunąć folder node_modules ale potrzebuję uprawnień administratora, czyli #!$%@? kogo Jezusa xD to ja jestem administratorem
za 3 godziny jak mi unlocker to raczy usunąć to się odezwę czy cokolwiek zadziałało xD
już 3 dzień siedzę i próbuję jakoś zgrać vue i core 2.0 i gówno zaraz to jebnę i będę pisał w czystym js.
edit: już wróciło do starego błędu xD nic nie działa niestety z propozycji
Chyba odpuszczę sobie po prostu vue bo widzę że core 2.0 ma jakieś dziwne problemy z tym i wracam do angulara.