Aktywne Wpisy

bugzer +207
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
źródło: red-motor-biking-road
Pobierz
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
źródło: 1000011472
Pobierz

Różowy za to od zawsze jakaś gównorobota popołudniami, oczywiście od zawsze umowa zlecenie, brak związku pracy z wykształceniem (jest po SGH), 0 zmian w karierze na przestrzeni 8 lat, sypianie codziennie do 9, no ale ok. Ostatnio się trochę wkurzyłem i ją ganiam, żeby znalazła jakąś porządną prace a nie takie byle co, bo swoje lata ma, a jakbyśmy się zdecydowali na gówniaka, to nie ma takiej możliwości i przygotowania z jej strony.
No to po trudach przeglądania warszawskiego rynku pracy okazało się, że to wcale nie takie proste. No i wczoraj różowy żali się brak jej doświadczenia i w ogóle (O RLY?). I że ona się tak zaniedbała, bo jak kiedyś mnie poznała, to ja byłem takim orłem i geniuszem i wszystko mi szło, ale finalnie za mało mnie doceniali, a ona myślała, że nie będzie musiała też tyle pracować...
No mnie zatkało.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw no i teraz chciałbym #tfwnogf
@dobre_ziajty: A więc to wszystko Twoja wina #logikarozowychpaskow
@dobre_ziajty: na wychowawczym nie płaca niestety.
@agaja: nie widzę powodów dla których ktokolwiek miałby mieć wgląd w mój hajs. Wspólny budżet częściowy to IMO bardzo dobre rozwiązanie.
Dla mnie w związku na całe życie nie ma podziału na "moje" i " twoje", nie ma miejsca na brak zaufania.
Dla mnie to nie jest "ktokolwiek", a najblizsza osoba, przed którą się nie ma żadnych tajemnic. A kasa idzie na wspolne życie i wspolna rodzinę.
Choć oczywiście dawać od siebie i starac się muszą obie strony.
Ale oczywiście każdy żyje w takim modelu związku,
Ja sobie szczęśliwego związku bez zaufania nie wyobrazam, ale to tylko moja opinia :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@dobre_ziajty zawsze mi przykro jak czytam tutaj takie rzeczy, serio.
@agaja
@calka-rekurencyjna macie rację bo $up trochę wieje rakiem, choć z 1 strony to rozumiem trochę. Też zawsze byłem przekonany, że związek to wspólność razem z budżetem, ale w życiu można się naprawdę przejechać i później ciężko zaufać innej osoby co nie zmienia faktu, że takie postępowanie jest rakiem. Jeśli się z kimś wiąże, biorę ślub to nie dzielę na moje i Twoje, po prostu żyjemy razem.