Aktywne Wpisy
eskejper +110
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
@AlgorytmPrima: budowanie pozycji. to że są większe fundusze to prawda, ale raz że oni chca żeby były jeszcze większe a dwa jak tylko by przestali się pokazywać to fundusze się skończą. taka gra z lokalnymi politykami
@AlgorytmPrima: dlatego codziennie motorniczy tramwajów robią swoją masę krytyczną (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@AlgorytmPrima: mówią kierowcy aut, którzy słyną z tego, że nienawidzą wszystkiego, co szkodzi św. przepustowości.
@cup12552: a jak strajkują taksówkarze to też ludzie uprzedzają się co do kierowców aut?
ja jako rowerzysta nie utożsamiam się ani z masą krytyczną, ani np z kurierami na ostrym kole, co olewają zupełnie światła, ani np. z rowerzystami, co jeżdżą po chodnikach, albo bez świateł w