Wpis z mikrobloga

Oddam psa z wyprawka. Przytulas. Odchowana z dzieckiem, nawet sa o siebie zazdrosni. Nie robi w domu. Dluga siersc - leni sie. Suczka. Mloda. Ma ksiazeczke. Szczepiona.

Powod - jak zostaje w domu sama otwiera szafe i niszczy mojej zonie torebki i buty. Powod - nie znany.

#!$%@? osiagnelo apogeum dzisiaj. Szafa dzielnie sie bronila od miesiaca bo zrobilem blokady - wytargala.

#tychy #katowice #oswiecim #pszczyna
Biszkopcik - Oddam psa z wyprawka. Przytulas. Odchowana z dzieckiem, nawet sa o siebi...

źródło: comment_e3JKPi3QWpuhEVEQ6jwDTz4Rm5wfifOG.jpg

Pobierz
  • 76
@bijonse Nie wlasne tylko Ciebie. Jakbym chcial tak zrobic to bym posta nie pisal.

A 2 akapit o majstersztyk - pouczasz mnie o kulturze po tym jak przezywasz mnie gimbusowym zwyczajem - dzbanem? Stad wniosek, zes gowniara i nie warto z Toba wchodzic w dyskusje.

Skrzywdzilbym ja jakbym ja bil, a wypraszam sobie bo nic jej nie robie.

@cytmirka Mamy duza kawalerke :/. Jakby to bylo takie proste to juz dawno byloby
@Biszkopcik: nie na klatkę tylko do klatki. Na pozytywnym szkoleniu psów gość instruował że jak pies jest młody i szaleje to zamiast się denerwować lepiej kupić klatkę i go zamykać w niej na 8 godzin kiedy nikogo nie ma w domu. Szkoda torebek, butów, mebli, ścian itd. lepiej wydać te 130 złotych i mieć spokój. Pies może robić to ze stresu a taka klatka jak się go nauczy będzie jego schronem.
sicknature - @Biszkopcik: nie na klatkę tylko do klatki. Na pozytywnym szkoleniu psów...

źródło: comment_J350z0gQulRSG8mT4XlDGcRclgI6fNwR.jpg

Pobierz
@Biszkopcik Psycholog psychologowi nie równy. Szukaj innego. Poza tym ile czasu próbujecie problem przepracować? Powiedz mi co robicie jak wrócicie i zastaniecie zniszczenia?