Aktywne Wpisy
robert5502 +441
Rosjanie i Białorusini będą mogli startować na olimpiadzie w Paryżu. Czeski magazyn Reflex proponuje takie stroje.
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
JoMaHaa +849
Mirki, co to się to ja nie...
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
#przegryw #wygryw #tfwnogf #poradnik #stulejacontent #fobiaspoleczna #depresja #podrywajzwykopem
prawda jest taka że jak ktoś ma szacunek i imponuje mężczyznom to będzie miał to samo wśród kobiet ale przegrywy wykopkowe zwalają winę na chore ambicje kobiet że niby one mają obowiązek się z nimi wiązać a nie z facetami którzy według przegrywów są jeszcze gorszymi podludźmi
a tak naprawdę to #przegryw nie ma szacunku u mężczyzn i tego nie często nie zauważa
i nie chodzi o paru kolegów współstulejów tylko o normalne przykłady sytuacji w towarzystwie (skłądającym się wg. rozkładu płci w tym kraju mniej więcej z 50% kobiet i 50% mężczyzn)
@Almost_a_wizard: ale przegrywy sami mówią że nie są wartościowi, że są gównami i zerami życiowymi więc o co chodzi? ja tak o nich nie mówię
gówno prawda, wielu mężczyzn ma do mnie szacunek ze względu na wykształcenie a różowe mają to kompletnie w dupie
Komentarz usunięty przez autora
nam szczęście po prostu nie jest pisane
możemy jak Gerwant z Rivii próbować uciec przed przeznaczeniem
ale samotność i tak nas dopadnie
@aardwolf: nie o taki szacunek do papierka mi chodzi... widać że nie wiesz o czym mowa