Wpis z mikrobloga

Nie chce mi się wszystkich wołać. #xddddspotting #samochody #polskiedrogi
Gość dostał mandat. Z żoną wszystko ok, chcieli by została na 1 dzień obserwacji ale wyszła, mazdę oddałem do ASO Mazdy.
Zastępcze auto - Yaris, już tęsknię za Mazdą, nie ma w ogóle to g---o porównania do mojego auta :(
Niestety na pierwszy rzut oka bez szkody całkowitej (wg papierów auto warte 52k a wstępnie na szybko wyliczył 30k) a szkoda bo by się przydało większe auto by wszedł wózek XD Nawet jakbym teraz chciał sprzedać to już nikt nie weźmie po biciu.
Podobno około miesiąca może im to zająć, 14 dni na uzgodnienie z PZU, 10 dni naprawy.
Dźwięk wyłączyłem bo leciało radio VOX FM #pdk
Ile ludzi w ogóle miało bekę z rejestracji XD zdjęć to zrobili kilkanaście, machali mi XD połowa to pewnie z wykopu XD
W ogóle jestem załamany jakością nagrywania tej kamerki XD byłem pewny że to jedna z lepszych za tą kasę a tu takie coś.
O.....9 - Nie chce mi się wszystkich wołać. #xddddspotting #samochody #polskiedrogi 
...
  • 281
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Oskarek89 jakbyś p-------ł w niego przy 70 na godzine to twój akumulator wystrzeliłby jak pocisk, maks przy 40w niego uderzyłeś. Reakcja jak najbardziej okej, żona powinna być dumna, że nie wywaliłeś w słup lub inne dziwne rzeczy bo wtedy byś dopiero narobił. Gratuluje reakcji i to że zdrowie ważniejsze od auta :) samochód się wyklepie, a najlepiej to jak właśnie go naprawisz i tylko dobrze odbieraj auto, jakiekolwiek defekty zgłaszaj i
  • Odpowiedz
  • 0
@Oskarek89 no ale ostro w sumie, bo to takie niespodziewane a i tak piszesz to w spokoju. Ja byłbym tak w-------y, że chyba poszedłbym się przejść :D
  • Odpowiedz
Latarnie tam stoją co 40m, 3 mijasz w 5s. wychodzi gdzieś między 80 a 85kmh

@qwarqq: 3 latarnie to 80 metrów (0, 40, 80), w minutę to 960 metrów, na godzinę mniej niż 60 km. Chyba, że mijał 4 latarnie w 5 sekund.
  • Odpowiedz
mandat za przekroczenie prędkości dostałeś? Czy ukryles przed policja nagranie?

@Ciastek993 co to w ogóle za idiotyczne pytanie? Na nagraniu nie ma widocznej prędkości, a nawet gdyby była npm z GPSu to nie jest dla sądu żaden dowód.
  • Odpowiedz