Aktywne Wpisy
Niesondzem +267
wykopranger +36
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Gość dostał mandat. Z żoną wszystko ok, chcieli by została na 1 dzień obserwacji ale wyszła, mazdę oddałem do ASO Mazdy.
Zastępcze auto - Yaris, już tęsknię za Mazdą, nie ma w ogóle to g---o porównania do mojego auta :(
Niestety na pierwszy rzut oka bez szkody całkowitej (wg papierów auto warte 52k a wstępnie na szybko wyliczył 30k) a szkoda bo by się przydało większe auto by wszedł wózek XD Nawet jakbym teraz chciał sprzedać to już nikt nie weźmie po biciu.
Podobno około miesiąca może im to zająć, 14 dni na uzgodnienie z PZU, 10 dni naprawy.
Dźwięk wyłączyłem bo leciało radio VOX FM #pdk
Ile ludzi w ogóle miało bekę z rejestracji XD zdjęć to zrobili kilkanaście, machali mi XD połowa to pewnie z wykopu XD
W ogóle jestem załamany jakością nagrywania tej kamerki XD byłem pewny że to jedna z lepszych za tą kasę a tu takie coś.
@slayerNajlepszy:
No i w czym masz problem, na głupotę nie ma rady. I jak zwykle rozpatruje się problem od d--y strony. Jeżeli ktoś przez przypadek zginie przy aucie jadącym 30 kmh (bo zasłabnie i przewróci się głowa tuż pod koła auta jadącego 30), to tez będziesz krzyczał za ograniczeniem do 20?
to ja jako baba bym za wszelką cenę unikała kolizji i mimo krawężnika uciekała na lewo a Ty hamulec i w------e XD niech się dzieje wola boża
Głupie gadanie teoria teoria a praktyka praktyka Znając życie to ty byś p-----------ł a w ten samochód i w 5 następnych
@Oskarek89: "K-----D"
I @Oskarek89 miałby rozwaloną lewą stronę auta o krawężnik a drugie auto pojechałoby na luzie dalej. Ekstra pomysł xD
@SmallCaracan: Jechał około 80 km/h
Od momentu minięcia sygnalizatora do miejsca w którym jest trzecia strzałka minęło 7,7 s a odległość wynosi 174 m
No przecież k---a pisałem że ktoś na tej samej ulicy zabił człowieka w ten sposób xD laska wtargnęła zza sznura samochodów pod z-----------a na pasie obok (z pierwszeństwem oczywiście)
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/smiertelne-potracenie-na-warszawskim-targowku-jest-akt-oskarzenia-przeciwko-kierowcy/gcty00z
ale szkoda gadać, trzeba z---------ć, najwyżej
no nic, poza że w praktycznie tym samym miejscu i okolicznościach już ktoś się nauczył latać bo ktoś inny musiał z---------ć. można tego uniknąć i komuś uratować życie, a zysk z z-----------a jest praktycznie żaden bo albo będzie czerwone na malborskiej albo na kondratowicza i g---o zaoszczędzisz
w sensie ja nie mam problemu z tym że ktoś zdechnie, chociaż mógłby żyć gdyby z----------z jechał 50 km/h a nie 70-80
To po co się produkujesz?
ja p------e xD z kim jak tu k---a siedzę xD przeczytaj więcej niż dwa słowa xD
chociaż właściwie po co ja się produkuję, jak ktoś nie jest upośledzony to zrozumie od razu, a w przeciwnym przypadku i sto lat nic nie da xD k---a różowe to jednak jest inny świat umysłowy