Aktywne Wpisy
EpicElion +2
RadosnaKloaka +12
A żałosne dziennikarzyny w Kanaliku Zero dalej żyją "sukcesem" z Euro 2016 XDDD
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
#juventus #seriea #pilkanozna #kibice #fanatyk #wlochy
Komentarz usunięty przez autora
@MatiHanys Koszulkę z Tamoil miałem z nazwiskiem Trezeguet i kiedyś z sezonu 2005/06 i 2006/07 :D
@pavulon78 Teraz na celowniku mam pościel i nową koszulkę, a co do foty to brak na niej plakatów, ręcznika i kilku pomniejszych rzeczy :D
Tu Romanista od '96 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może kojarzysz kogoś z tych panów? :)
Środkowy od lewej: ktoś ze sztabu ( ͡° ͜ʖ ͡°), ?, Pessotto, Ventrone (trener siłowy bodajże), ktoś ze sztabu, Lippi, trener ze sztabu, trener ze sztabu, Jugović, Padovano, ktoś ze sztabu;
Dolny od lewej: Montero, Di Livio, Deschamps, Rampulla, Peruzzi, ?, Conte, Del Piero, Lombardo
Potrzebowałem hajsu, a stwierdziłem, że M więc i tak nie ponoszę... Ależ to był błąd, teraz miałbym ją w swym pokoju (╯︵╰,) Z tego kojarzę właśnie te czasy "Sony". Album mam tylko z CL 2006/07, gdzie Juve było jako team klasyczny.
Co do Romy - pamiętam, że gadałem w
Zawsze kibicuje włoskim drużynom. No chyba że chodzi o Lazio. Lazio to wielki wróg. Lazio jest mniej utytuowana od Romy! Kibice Lazio są ze wsi i jeżdżą na stadion traktorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W dodatku, znam osobiście tutaj dwóch fanów Juve (właśnie przez Juve się skumaliśmy, u jednego skończyłem nawet na weselu :D ), mam kumpla za ACM oraz kuzyna za... Interem. Teraz coraz więcej