Wpis z mikrobloga

Już niedługo w sumie taka moja mała 15. rocznica z tym klubem. Ile w--------a, żalu, płaczu, bólu oczu czy niechęci, ale ile wspaniałych chwil, emocji, szczęścia i łez radości. Nie wiem, nie mógłbym ich nie oglądać, mimo że obecnie... tego się nie da oglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze tylko ta LM i będę spełniony.

#juventus #seriea #pilkanozna #kibice #fanatyk #wlochy
RafalLygrys - Już niedługo w sumie taka moja mała 15. rocznica z tym klubem. Ile w---...

źródło: comment_54wwEF40fwyjf6prC05N7ms1rbU3Assf.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bekon2000: @RafalLygrys: pierwsze mistrzostwa w całości to 98 we Francji. Pamietam jakies pojedyncze mecze z ME w 96, allle słabo. Najlepsze to Euro 2000 i MS 2006. Euro 2016 mi sie e fajnie gladalo ale moze dlatego ze mieszkałem wtedy w Lyonie i jakos inaczej „przeżywałem” turniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RafalLygrys: fajna kolekcja, mi w tym roku stuknie 18 lat kibicowania Juve, zacząłem kibicować po finale Francja-Włochy gdzie Trezeguet strzelił złotą bramkę. Widzę koszulki z Fasteb, Betclick, a gdzie koszulka z Tamoil? :D
  • Odpowiedz
@RafalLygrys: U mnie to trwa od 1993 i Roberto Baggio ;) Ale tak zacnej kolekcji jak Ty to nie mam. W zasadzie tylko książki i kilka kubków. A kawę teraz piję z takiego samego kubka jak na Twojej fotce;)
  • Odpowiedz
@jmyung moje pierwsze MŚ w całości to wspomniana Korea i Japonia w 2002, a całe Euro to 2004 :D

@MatiHanys Koszulkę z Tamoil miałem z nazwiskiem Trezeguet i kiedyś z sezonu 2005/06 i 2006/07 :D

@pavulon78 Teraz na celowniku mam pościel i nową koszulkę, a co do foty to brak na niej plakatów, ręcznika i kilku pomniejszych rzeczy :D
  • Odpowiedz
@mybeer: Lecimy od górnego rzędu od lewej, bez jakiejkolwiek pomocy: Amoruso, Ferrara, Torricelli, Iuliano, Vieri, Boksić, ?, Zidane, Tacchinardi, Porrini;

Środkowy od lewej: ktoś ze sztabu ( ͡° ͜ʖ ͡°), ?, Pessotto, Ventrone (trener siłowy bodajże), ktoś ze sztabu, Lippi, trener ze sztabu, trener ze sztabu, Jugović, Padovano, ktoś ze sztabu;

Dolny od lewej: Montero, Di Livio, Deschamps, Rampulla, Peruzzi, ?, Conte, Del Piero, Lombardo
  • Odpowiedz
@mybeer: miałem kiedyś taką oto koszulkę jak na załączonym zdjęciu (zdjęcie robione w 2009 roku na aukcję...)

Potrzebowałem hajsu, a stwierdziłem, że M więc i tak nie ponoszę... Ależ to był błąd, teraz miałbym ją w swym pokoju (,) Z tego kojarzę właśnie te czasy "Sony". Album mam tylko z CL 2006/07, gdzie Juve było jako team klasyczny.

Co do Romy - pamiętam, że gadałem w
RafalLygrys - @mybeer: miałem kiedyś taką oto koszulkę jak na załączonym zdjęciu (zdj...

źródło: comment_y6mDcVWeckGgMXDTAKGVqQP3LQ9WK453.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@RafalLygrys: super że są takie fajne osoby pod tagiem serie A!

Zawsze kibicuje włoskim drużynom. No chyba że chodzi o Lazio. Lazio to wielki wróg. Lazio jest mniej utytuowana od Romy! Kibice Lazio są ze wsi i jeżdżą na stadion traktorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mybeer: Haha :D W moim mieście o dziwo (o dziwo, bo tutaj znaleźć fana calcio to cud) był jeden fan Lazio, ale to było w czasach, gdy grał tam Di Canio, nie wiem czy dalej się tego trzyma.

W dodatku, znam osobiście tutaj dwóch fanów Juve (właśnie przez Juve się skumaliśmy, u jednego skończyłem nawet na weselu :D ), mam kumpla za ACM oraz kuzyna za... Interem. Teraz coraz więcej
  • Odpowiedz