Wpis z mikrobloga

mirki, jak to jest z tymi banami na gta v online? xD gram sobie od 2 tygodni i wszystko spoko, w ciągu ostatnich 3/4 dni grałem dosyć sporo i zarobiłem jakieś 1,5 mln $. dzisiaj wychodzę z gry i patrzę, a tu ban na miesiąc. bez opisanego powodu, po prostu. jedyna sytuacja, gdzie w lobby miałem cheatera to, gdy od razu po respie każdy wybuchał (po dwóch takich śmierciach włączyłem tryb pasywny i dalej grałem, w tym lobby było z 20 osób). no i wychodzi na to, że podobno każdy, kto jest w sesji z cheaterem dostaje bana? xD żadnych pieniędzy od nikogo nie dostałem, więc też nie mogłem ich wydać w jakikolwiek sposób. ktoś miał coś podobnego? wie jak się odwoływać od tego, cokolwiek?
#gtav #gtaonline
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

włączyłem tryb pasywny i dalej grałem, w tym lobby było z 20 osób

@Pndpkf: jak jest cheater na sesji to się go zgłasza i zmienia sesję a nie się dalej z nim gra. Odwołania to ciężka sprawa, oni ciągle będą Cię zbywać.
  • Odpowiedz
@Qrix: kiepsko, z tego co czytałem to serio rockstar ma na to w------e. dramat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
co do Twojej rady, to sądzisz, że gdybym go wtedy zgłosił i wyszedł z sesji to cokolwiek by to zmieniło? szczerze to sam jestem ciekaw pod jakim kątem lecą te bany, czy pod względem samej obecności w sesji z cheaterem, czy spędzonego czasu w takiej sesji..
  • Odpowiedz
gdybym go wtedy zgłosił i wyszedł z sesji to cokolwiek by to zmieniło?

@Pndpkf: sądząc po tym, że od 3 lat tak robię i jeszcze nie wyłapałem bana a Ty grasz od 2 tygodni ledwo i już go masz to tak - sądzę, że to trochę zmienia.
  • Odpowiedz
@Pndpkf: Dziwne, gram od 3 lat, nie cheatuję, nie exploituję, nie uciekam z sesji jak pojawi się cheater. Nigdy nie miałem bana.
A tu kolejny, co dostał bana za niewinność.

• Odpowiedz