Aktywne Wpisy
Sophos +284
Typ r------ł na A1 całą rodzinę – matka, ojciec, dziecko spalili się żywcem – a teraz słyszymy o jakichś „mediacjach”?!! To nie jest k---a sprawa o kradzież roweru czy podział spadku, tylko o trzy trupy.
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4

reseted +114

@Adamovsky zostaje wyrzucony z turnieju #haxball9. Robię to, ponieważ @Lajz podszywał się pod niego i grał na jego nicku.
8 marca późnym wieczorem przeglądając tag haxballmecz zauważyłem link do meczu @Adamovsky vs @Przem10. Wszedłem na room wiedząc, że to będzie ciekawe spotkanie na wysokim poziomie. Tak się składa, że mecz hostował @Adamovsky, dzięki czemu byłem w stanie podejrzeć jego adres IP. Tak też zrobiłem. Po konsultacji ze znajomym administratorem ligi haxballa thehax.pl, dowiedziałem się, że IP użytkownika @Lajz na tymże forum było zgodne z IP osoby która grała przeciwko @Przem10.
10 marca poprosiłem @Adamovsky o dostarczenie mi dowodów że to on grał w meczu, jednak jego tłumaczenia były niewystarczające żebym mu uwierzył. Twierdził, że grał u @Lajz na komputerze, w co byłbym w stanie uwierzyć gdybym dostał jakiś dowód, ponieważ wiem, że znają się też poza wykopem. Dowodu że to on grał jednak nie otrzymałem.
Niestety dla niego @Lajz sam się do tego przyznał podczas rozmowy na Gadu-Gadu chwilę po meczu.
Jego miejsce w grupie H zajmuje @Zyvalt. Mecz z @Przem10 zostanie powtórzony.
@Lajz twierdzi, że grał tylko ten jeden mecz, tylko...
źródło: comment_QLrLogajU341uLycDWOvk4NVrvNzsaFk.jpg
Pobierz@Lajz: Masz na to jakiś dowód?
XD
Patrz jakie to teraz afery są