Aktywne Wpisy

SynMichaua +32
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

Wykres opłacalności kopania monero. Przy okazji warto zaznaczyć że xmr ostatnio przypompił względem reszty, ale na wykresie tego nie widać...
Spadek o 3/4 w 2,5 miesiąca!
Z czym pokrywa się ten zjazd opłacalności? Z powstaniem skryptów na www i malware które stworzyły gigantyczne botnety, kopiące na tysiącach komputerów. Wciąż rośnie i będzie rosło bardzo szybko.
Legalne kopanie monero jest całkowicie nieopłacalne. Obecnie większość wykopanego monero trafia do kieszeni hakerów, oszustów, złodziei... A szkoda bo wśród czołówki coinmarketcapu zawsze lubiłem monero, zwłaszcza za uczciwą dystrybucję. Bez żadnego premine itp
Porównując z shitami, które są jego konkurencją - anonimowymi:
Dash: żałosne, niby pomyłkowe stworzenie 1 miliona dashy na koncie jego twórcy, wraz z uruchomieniem sieci.
Z-Cash: Zaprojektowany coin na zlecenie grubych inwestorów (m.in. Roger Ver). Wielki premine i dożywotnie przesyłanie twórcom 20% wszystkich wykopanych zcashy za free...
Obstawiamy o ile spadnie za kolejny miesiąc? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_GhMQrW2FUi8JCkB5t1mME3rhJDCK1HBh.jpg
Pobierzhttps://chrome.google.com/webstore/detail/mineblock-block-web-miner/djmdhfdmhmepphihklmfpigihomjkanf?hl=pl