Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #shitcoin #altcoin #monero #xmr i ludzie z #bitcoin też popatrzcie co się o--------a z shitami...

Wykres opłacalności kopania monero. Przy okazji warto zaznaczyć że xmr ostatnio przypompił względem reszty, ale na wykresie tego nie widać...

Spadek o 3/4 w 2,5 miesiąca!

Z czym pokrywa się ten zjazd opłacalności? Z powstaniem skryptów na www i malware które stworzyły gigantyczne botnety, kopiące na tysiącach komputerów. Wciąż rośnie i będzie rosło bardzo szybko.

Legalne kopanie monero jest całkowicie nieopłacalne. Obecnie większość wykopanego monero trafia do kieszeni hakerów, oszustów, złodziei... A szkoda bo wśród czołówki coinmarketcapu zawsze lubiłem monero, zwłaszcza za uczciwą dystrybucję. Bez żadnego premine itp

Porównując z shitami, które są jego konkurencją - anonimowymi:
Dash: żałosne, niby pomyłkowe stworzenie 1 miliona dashy na koncie jego twórcy, wraz z uruchomieniem sieci.
Z-Cash: Zaprojektowany coin na zlecenie grubych inwestorów (m.in. Roger Ver). Wielki premine i dożywotnie przesyłanie twórcom 20% wszystkich wykopanych zcashy za free...

Obstawiamy o ile spadnie za kolejny miesiąc? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cyberpunkbtc - #kryptowaluty #shitcoin #altcoin #monero #xmr i ludzie z #bitcoin też ...

źródło: comment_GhMQrW2FUi8JCkB5t1mME3rhJDCK1HBh.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberpunkbtc: jak nazywała się ta sieć gdzie kopało się twardym dyskiem? Trzeba zawołać @moon on będzie wiedział. Umarła w podobnych okolicznościach. Nie wiedziałem o tym a już to powiedziałem, że kiedy stawka będzie wyższa to wysają z niej życie botnetami, i proszę.
  • Odpowiedz
@dla_zabawy: Właśnie proces powstawania coinów jest całkowicie odwrotny.

Prawidłowo powinno wyglądać to tak:
-Mamy pomysł jak coś usprawnić, zmienić, stworzyć coś użytecznego. Ok, tworzymy coina, bo jest potrzeba (tak powstał bitcoin). POTRZEBA > POMYSŁ > COIN

Jak
  • Odpowiedz
@pawlo74: Sia coin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Buahahaha rewolucja, kupuj dysk i daj go na dane ludziom, nie zwróci CI się aż do jego śmierci, buahahaha
I to żałosne porównanie że 1TB jest tańszy niż w chmurach amazonu, google itp. No zajebiste porównanie dla potencjalnego inwestora w chmurę.
Popatrz, będziesz zarabiał w domu z udostępniania HDD 1/4 tego co zarabiają najwięksi potentaci, którzy mają nieporównywalnie mniejsze
  • Odpowiedz