Aktywne Wpisy

Filippa +4
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz
J3BACZ3000 +102
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz

Mam taki problem - uczę się Selenium z Javą i mam jednen problem. Mianowicie mam kalkulator do testowania, który wyrzuca zmienną wartość w okienku po każdej operacji wykonanej na kalkulatorze. Macie może jakieś opcje co by porównać wynik?
Powiedzmy chcę zrobić działanie 2+2 > wynik
i później sprawdzić czy ten wynik to 4, jeśli tak to return True, jeśli nie to False
Macie może jakieś pomysły? Jak potrzeba, to podeślę link, ale chciałbym załapać ideę, jak to ogarnąć, bo najpewniej ktoś z was zrobiłby to w 5 sekund i podesłał mi gotowca, a tego nie chcemy tutaj.
Jak mam odczytać value pola?
ocenilibyście efektywność mojego skryptu? Test działa, ale czy drogą którą obrałem wpasowuje się w kanon?:)
zrobiłem to tak:
https://github.com/milvanb/seleniumTest1/blob/master/TEST1
System.out.println("The result in the calculator is "+ frameValue);
Ten kawałek kodu wyrzuca Ci exception? Jaki?
document.getElementById('result')
">spoilerCzy jest na to jakiś sposób? tutaj link do kalulatora https://web2.0calc.com/
@katius: @PanKara: @Tang0: @Jatec: @MaksymMaksymowicz:
Zmieniłem == na equals i teraz jest ok.
@Jatec: co do tego, nie mogę tego w żaden sposób skompilować, Assert nie jest rozpoznawalny. :c
nie dziala?