Aktywne Wpisy

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rozdajo wylosowana przeze mnie osoba która zaplusuje dostanie nudesy na pw
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wykop.pl
Oglądając #rafatus i #marlenka z pozoru widzimy dużo większą patologię. Staczanie się młodych ludzi, rozbieranie się dla pieniędzy, upijanie się do nieprzytomności, p-----c.
Oglądając #danielmagical mamy do czynienia z patologią wrodzoną, wypitą z mlekiem Gochy. To jest dla nich normalne życie, codzienność. A ludzie w tym uczestniczą z różnych pobudek, każdy ma swoje powody.
#rafonix ogląda się bo to zadymiarz, jego ego jest większe niż jaja byka z corridy. Jesteśmy tam obrażani na własne życzenie.
Ale tak naprawdę nie licząc kilku incydentów ci ludzie nie robią nikomu krzywdy, albo inaczej, robią ludziom mało krzywdy. Nie życzą nikomu śmierci bez powodu, nie propagują mowy nienawiści, nie niszczą nikomu streama, zgłaszając go za nic. "Jedziemy do pedała, jak ja go k---a nienawidzę","Nigdy nikogo pierwszy nie obraziłem","Powinna mi laskę zrobić za samo to, ze jej rajda zrobilem","kobiety to k---y","zarabiam więcej niż twój stary z twoją matką w sklepie na magazynie".
To jest prawdziwa patologia. Wysokie, bezmuzgie yeti zwane #gural który UWAŻA SIĘ ZA KOGOŚ LEPSZEGO OD NAS.
Jeśli ktoś myśli, że większa patologia to trudne warunki, zniszczone mieszkanie, brudne ciuchy od gówna, które wylewa się z ust człowieka który powinien być bardziej ogarnięty jak na swój wiek, to jest w błędzie.
#patostreamy