Aktywne Wpisy
Alzena +105
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
kubas_782 +165
Uwierz mi, że u mnie to działało za każdym razem, jak zaczynałem chodzić po ścianach i miałem myśli samobójcze.
Potrenuj, może robisz to źle. ( ͡° ͜ʖ ͡
ahhh ile bym teraz dał za ketonal (╥﹏╥)
Nie za darmo znajomi mówią, że znam się na wszystkim i z każdym problemem uderzają do mnie. Mimo, że mają wujka google. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z tą wodą chyba wiem o co ci chodzi bo przypomnialem sobie ze sam tak keidys robilem tyle ze to byla inna sytuacja. wtedy czulem taki ból jakby gorąco i łaskotanie i byly to normalne dziury
tyle ze teraz to jest serio rozpierodolone, to juz nawet zeba nie przypomina ;_; dlatego pewnie nie jestem w stanie sobie tym pomóc bo woda dziala odwrotnie niz
Z ta woda tez kiedys stosowalam, pomagalo na chwile ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Współczuję...
1. Ketonal
2. Dentysta
Jak masz spuchnięcie to jest już zapalenie poprzez zakażenie pozdrawiam cieplutko.
Jeszcze brałem Tramal zanim mnie przyjął dentysta
Wiem, że głupi pomysł, ale a nuż zadziała.
Albo jedz na pogotowie dentystyczne, ale tam to raczej tylko wyrywaja.
Czekaj za dentysta ale jak cie tak boli to różnie może byc. Kanalowe masz na bank a może i tak będzie trzeba
Komentarz usunięty przez autora